https://kolorline.hu/Friss hús — könyvbemutató a könyvtárban

Friss hús — könyvbemutató a könyvtárban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Friss hús címmel mutatta be legújabb könyvét az olvasóknak P. Dányi Gabriella életmű-díjas költő, irodalmi Nívódíjas író az Egressy Béni Városi Könyvtárban szerdán.

A Friss hús egy olyan problémát boncolgat, amelyet sokan mind a mai napig szőnyeg alá söpörnek: a gyermekmolesztálást, a családon belüli erőszakot. Az írónő valós eseteket dolgozott fel művében, szórakoztató formában. Az egyes történetekhez illusztrációs lélekrajzok is születtek, amelyeket a művész maga készített, fekete-fehér formában. P. Dányi Gabriella azt mondja: a könyv nem gyerekkézbe való, de 18-tól 99 éves korig bárkinek ajánlja.

„A könyv fantáziavilága elviszi a történteket. Van benne például olyan novella, amelyben egy embernek a személyisége megragadott. Aköré kitaláltam egy történetet, de sajnos több történet a való életből lett merítve, persze kiszínesítve, hogy azért ne legyen unalmas — mesélte megjelent könyvéről annak írója, P. Dányi Gabriella.”

 

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk