https://kolorline.hu/Eltűnt Szabó Kitti!

Eltűnt Szabó Kitti!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 17 éves, kazincbarcikai lány eltűnése ügyében.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 05040-157/295/2023. körözési számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Szabó Kitti eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lány 2023. július 10-én 17 óra körül kazincbarcikai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Szabó Kitti személyleírása:

160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja vállig érő, sötétbarna színű, a szeme barna. A nyakán, jobb oldalon virágminta motívum, bal alkarján pedig „SKARLET” felírat tetoválás látható.


A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható lánnyal kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk