https://kolorline.hu/Az új RePohár esete a Kolorfesztivállal

Az új RePohár esete a Kolorfesztivállal

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A 2023-as Kolorfesztivál új jövevénye a zöld tudat jegyében a környezetkímélőbb és fesztiválszemét-mentesítő RePohár. Mekkora? Mennyiért kapható? Hol? Hogyan? Mikor és meddig? Tudjatok meg róla mindent!

A RePoharak 0,3 és 0,5 l-es kiszerelésben kaphatóak, de „nem a méret számít” alapon, egységesen 300 Ft-os áron válthatóak ki bármelyik italellátó fesztiválárusnál, rögtön az első rendeléssel (nem kell külön sorban állni érte). A Kolorfesztivál mobilvendéglátósai minden műanyag palackos, alumíniumdobozos és üveges terméket visszaváltható, vagyis RePohárban töltenek ki. Ennek célja csökkenteni az egyszer használatos műanyagszemetet (különösen a Csónakozó-tó vízén és környékén), valamint az üveghulladék okozta lehetséges sérüléseket. 

A RePoharak a Mátrix színeiben tündökölnek, a 0,3 l-es zöld, a 0,5 l-es fekete színű. Azt megelőzően, hogy a végén mindkét méretben visszaválthatóak, menet közben is cserélhetőek kisebbről nagyobbra vagy nagyobbról kisebbre, sőt, italdramaturgiai fordulat esetén is, amint sörről borra, borról sörre vált a fogyasztó. Újratöltésnél nem kell újra fizetni a RePohárért, elég csak az aktuális italért.

A RePohár-díj készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető, egyedül a SZÉP-kártyás fizetés nem ér (ez csak a RePohárra vonatkozik).

A RePoharakat visszaváltani csak egyetlen ponton lehet, a RePohár CHANGE - A visszaváltó standnál, az adott fesztiválhelyszín nyitvatartási idejében, csakis sérülésmentesen.

Védekezésképp a szarka/cápa/hiénamóddal szemben, egy ember legfeljebb négy poharat válhat vissza.

A fesztiválszervezők mindenkit kérnek, hogy ne dobják a RePoharakat a hulladékgyűjtőkbe, szemetesekbe és a szelektív hulladékgyűjtőkbe se! Ha eljött a leadás ideje, a vendéglátó partnerek és a szervező kollégák mindenkinek segítenek megtalálni a RePohár CHANGE pontot.

A RePohár-megtartók jutalma a következő fesztiválokon újra bevethető poháron túl a menő jótett is. A vissza nem váltott poharak árából 100 Ft-tal a fogyatékosok nappali ellátását végző Kincsem Napközit segíti a fesztiválkassza.

A RePohár-rendszer részletes szabályzatát ITT olvashatjátok!


REPüljetek rá a RePoharakra!


 

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk