https://kolorline.hu/A Kolorfesztivál 2023 első fecskéi - már kaphatóak is a RePoharak

A Kolorfesztivál 2023 első fecskéi - már kaphatóak is a RePoharak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az idei Kolorfesztivál egyik zöld újdonsága, a környezetkímélőbb RePohár-rendszer már a fesztivál előtt tettlegességig jutott. A Kolor RePoharak nemcsak hasznosak, de hisszük, hogy szépek is. Már most beszerezhetitek azokat a város több pontján és bemelegíthettek vele a fesztivál előtti napokon.


A Kolorfesztivál nulladik lépéseként elindulhattok a RePoharak beszerezésre, ezen helyek valamelyikére:

⇒ Borháló Borsod (Kazincbarcika, Egressy Béni út 4.)
⇒ Hotel Lukács (Kazincbarcika, Mátyás király út 50.)
⇒ Lilien Döner (Kazincbarcika, Egressy Béni út 2.)
⇒ Pöttöm Patti (Kazincbarcika, Egressy Béni út 18.)
⇒ Tepszi (Kazincbarcika, Egressy Béni út 52E.)




A poharakat már előbb is kiválthatjátok és használhatjátok, de a rendeltetésük az, hogy a fesztiválprogramokon ebből ér a helyszíni fogyasztás. Az árusok csakis ebbe töltik ki a megrendelt italokat (még az eredetileg palackosat, dobozosat is), így mérsékelve az eseményen történő szemétkeletkezést (főleg a Csónakázó-tónál). A RePohár ára 300 Ft, de teljes egészében visszaváltható a RePohár CHANGE - a VISSZAVÁLTÓ ponton, a fesztiválhelyszín nyitvatartási idejében, csakis sérülésmentesen. 

Emlékeztetőül még egy-két RePohár praktika


⇒ A RePoharak a Mátrix színeiben tündökölnek, a 0,3 l-es zöld, a 0,5 l-es fekete színű. Fesztiválozás közben is cserélhetőek kisebbről nagyobbra vagy nagyobbról kisebbre. Újratöltésnél nem kell újra fizetni a RePohárért, elég csak az aktuális italért.
⇒ A RePohár-díj készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető, egyedül a SZÉP-kártyás fizetés nem ér (ez csak a RePohárra vonatkozik).
⇒ Védekezésképp a szarka/cápa/hiénamóddal szemben, egy ember legfeljebb négy poharat válthat vissza.
⇒ A fesztiválszervezők mindenkit kérnek, hogy ne dobják a RePoharakat a hulladékgyűjtőkbe, szemetesekbe és a szelektív hulladékgyűjtőkbe se! Ha eljött a leadás ideje, a vendéglátó partnerek és a szervező kollégák mindenkinek segítenek megtalálni a RePohár CHANGE pontot.
⇒ A RePohár-megtartók jutalma a következő fesztiválokon újra bevethető poháron túl a menő jótett is. A vissza nem váltott poharak árából 100 Ft-tal a fogyatékosok nappali ellátását végző Kincsem Napközit segíti a fesztiválkassza.


A RePohár-rendszer szabályzatát ITT olvashatjátok!

 

 

 

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk