https://kolorline.hu/Újabb forgalmirend-változás a 26-oson épülő körforgalomnál

Újabb forgalmirend-változás a 26-oson épülő körforgalomnál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A körforgalom építése miatt hétfőtől módosul a forgalmi rend a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton, illetve a 26-os Miskolc-Bánréve másodrendű főúton.

Tovább folytatódik az elkerülő úti projekt Kazincbarcikán, a 26-os Miskolc-Bánréve főút és a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton. A munkálatok újabb üteme augusztus 7-én, hétfőn kezdődik és várhatóan szeptember végéig tart. A munkálatok ideje alatt forgalmirend-változásra számíthatnak a közlekedők a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton lévő MOL benzinkútnál is. 

A munkálatok ideje alatt továbbra is érvényben marad az augusztus 3-án bevezetett ideiglenes forgalmi rend, tehát a Múcsonyi úton lévő vasúti átjáró mellett megépült új körforgalmú csomóponton keresztül, az Ipari út nyomvonalát is igénybe véve lehet majd közlekedni. Továbbá augusztus 7-től, hétfőtől a MOL benzinkút előtti szakaszon, három jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú, ideiglenes forgalomszabályozás lép életbe, valamint a 26. sz. Miskolc-Bánréve másodrendű főúton, a MOL benzinkútnál megépült körforgalom ideiglenes forgalomba helyezése miatt, Vadna felől Miskolc felé már nem kell jobbra kanyarodni a Jószerencsét út irányába. 



 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el. 



 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk