https://kolorline.hu/Újabb forgalmirend-változás a 26-oson épülő körforgalomnál

Újabb forgalmirend-változás a 26-oson épülő körforgalomnál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A körforgalom építése miatt hétfőtől módosul a forgalmi rend a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton, illetve a 26-os Miskolc-Bánréve másodrendű főúton.

Tovább folytatódik az elkerülő úti projekt Kazincbarcikán, a 26-os Miskolc-Bánréve főút és a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton. A munkálatok újabb üteme augusztus 7-én, hétfőn kezdődik és várhatóan szeptember végéig tart. A munkálatok ideje alatt forgalmirend-változásra számíthatnak a közlekedők a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton lévő MOL benzinkútnál is. 

A munkálatok ideje alatt továbbra is érvényben marad az augusztus 3-án bevezetett ideiglenes forgalmi rend, tehát a Múcsonyi úton lévő vasúti átjáró mellett megépült új körforgalmú csomóponton keresztül, az Ipari út nyomvonalát is igénybe véve lehet majd közlekedni. Továbbá augusztus 7-től, hétfőtől a MOL benzinkút előtti szakaszon, három jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú, ideiglenes forgalomszabályozás lép életbe, valamint a 26. sz. Miskolc-Bánréve másodrendű főúton, a MOL benzinkútnál megépült körforgalom ideiglenes forgalomba helyezése miatt, Vadna felől Miskolc felé már nem kell jobbra kanyarodni a Jószerencsét út irányába. 



 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el. 



 

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk