https://kolorline.hu/Minden, amit tudni kell az augusztus 20-i ünnepi tűzijátékról 

Minden, amit tudni kell az augusztus 20-i ünnepi tűzijátékról 

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén augusztus 20-án, vasárnap, 21:15-kor kezdődik az ünnepi tűzijáték Kazincbarcikán, a Fő téren. Akik szeretnék figyelemmel követni a látványos show-t, a következő biztonsági előírásokat kell betartaniuk, és az alábbi útlezárásokat kell figyelembe venniük.

Biztonság 

Megkezdődött az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték telepítése. A Szent Család-templom és a Don Bosco Sportközpont melletti füves területen, a telepítési pontoktól számítva 50 méteres körzetben biztonsági okokból a közlekedés TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES. 

A védőterület kordonokkal, kordonszalaggal, figyelemfelhívó táblákkal került kijelölésre.

Kérjük, semmiképp ne lépjenek be a területre!

Útlezárás

A Polgármesteri Hivatal/Áruház mögötti parkoló és a Szent Erzsébet sétány, valamint a Liget utca — Építők útja és Göncz Árpád út közötti szakasza — augusztus 20-án, vasárnap 08:00 és 22:00 óra között lezárásra kerül az ünnepi tűzijáték biztonságos lebonyolítása érdekében.

Íme, a helyszín, ahonnan a legjobb élményt nyújtja a tűzijáték 

Az idei ünnepi tűzijáték látvány és hang szempontjából is különleges lesz.

A kb. 15 perces show két helyszínről élvezhető a legjobban:

⇒ A Kolorfesztivál Fő téri színpad előtti területről — a hang- és vizuális élmény innen a legélvezhetőbb. Csak olyan elemek kerültek a műsorba, amelyek az épületek felé emelkednek, tehát nem szükséges a színpad előtti területről a Polgármesteri Hivatal mögötti parkolóba vonulni. 

⇒ Az Egressy Béni Művelődési Központ parkolója melletti füves területről — innen a látvány élvezhetőbb.


Aki a Polgármesteri Hivatal mögötti parkolóból és a Szent Erzsébet sétányról nézi az ünnepi tűzijátékot, annak számolnia kell azzal, hogy a fellőtt elemekből hulladék pereghet le. Az emiatt okozott kárért a szervező felelősséget nem vállal.

Ugyanezen a helyszínen tartózkodók minden esetben kötelesek betartani a biztonsági személyzet, a hatóságok, valamint a szervezők utasításait. A kordonszalaggal körbevett területen belülre lépni szigorúan TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!

Zenei repertoár

A 2023-as tűzijáték-show zenéje klasszikus válogatással indul, majd felcsendül Korda György Reptér című slágere, valamint záródalként Azahriah és Desh Mind1 című dala.

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk