https://kolorline.hu/Kolorfutás 2023 szeptember 23-án

Kolorfutás 2023 szeptember 23-án

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Közeledik a 2023-as Kolorfutás közösségi futóalkalma, amely idén új koncepcióra épül. Hogy bárki, aki jótékonykodni vagy akár csak saját maga erőfelmérése okán futni szeretne, annak Viszoczky Sándor főszervező segítségével bemutatjuk a Kolorfutás gyakorlati tudnivalóit, a távokat, a kategóriákat, a versenytípusokat, a frissítőpontokat, valamint azt, hogy mi jár a nevezésért cserébe.

„A fiatalokra, a gyerekekre most különösen összpontosítunk. Azért is vártunk, hogy elkezdődjön a suli, mert így meg tudjuk szólítani az iskolákat is, és a nyaralók nagy többsége is visszatér.”

Mindenki, aki eddig futott, idén újra futhat

Az újítással senki sem esik ki a nevezettek köréből. Az ovi- és a sulimaraton mellett megmaradnak a felnőttek hosszabb távjai is, köztük a fiatal felnőtteknek, kezdő futóknak is ajánlott 5,25 km-es Minimaratonnal.

A Kolorfutás, mint kivételes futóalkalom előnyei

A verseny biztosított, zárt pályán zajlik, egészségügyi személyzettel, időméréssel és versenybírói felügyelettel. A nevezők rajtcsomagot kapnak pólóval és egyéb promóciós anyagokkal, befutó éremmel.

A pálya a tavalyival szinte megegyező, csupán az ovisoknak lesz benne változás. A versenyközpont a Fő tér marad, de a rajt és a cél is, és a bevált módon, köröket futnak a versenyzők. A Minimaratonra lett felépítve egy kör 5,25 km hossza, és ebből négyet lefutva már kijön a legmasszívabb félmaraton, a 21 km.

Az útvonal érinti például az Egressy út mellett a Jószerencsét utat is, egészen a temetőnél lévő visszafordítóig. Lesznek a tehermentesítő útvonalakon túl frissítő pontok is az Irinyi iskola előtt és az unikornisos körforgalomnál. Az utóbbit azonban három különböző irányból is érintik a Kolorfutók, így akár háromszor is frissíthetnek. A jótékonysági futás hagyománya idén is tovább él

A jótékonysági futás már többéves tradíciónak számít a Kolorfutáson. Akik beneveznek, jó, ha tudják, hogy a nevezési díjak összességét idén a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ kapja meg. A főszervező ezért mindenkit biztat az indulásra. Az 1500 méteres távot bárki képes teljesíteni, amely akár le is sétálható.

A Kolorfutás legfontosabb tudnivalói a nevezéstől a zárókoncertig

Az eredményhirdetés szeptember 23-án, 19:30-kor várható, amelyet 20:00-tól ingyenes Azahriah koncert követ majd. Nevezni szeptember 13-ig lehet ITT, utána a rendszer lezár. A szervezők idén is minél többeket várnak a Kolorfutásra, a jótékonysági futásra pedig kiemelten. 

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk