https://kolorline.hu/Kolorfutás 2023 szeptember 23-án

Kolorfutás 2023 szeptember 23-án

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Közeledik a 2023-as Kolorfutás közösségi futóalkalma, amely idén új koncepcióra épül. Hogy bárki, aki jótékonykodni vagy akár csak saját maga erőfelmérése okán futni szeretne, annak Viszoczky Sándor főszervező segítségével bemutatjuk a Kolorfutás gyakorlati tudnivalóit, a távokat, a kategóriákat, a versenytípusokat, a frissítőpontokat, valamint azt, hogy mi jár a nevezésért cserébe.

„A fiatalokra, a gyerekekre most különösen összpontosítunk. Azért is vártunk, hogy elkezdődjön a suli, mert így meg tudjuk szólítani az iskolákat is, és a nyaralók nagy többsége is visszatér.”

Mindenki, aki eddig futott, idén újra futhat

Az újítással senki sem esik ki a nevezettek köréből. Az ovi- és a sulimaraton mellett megmaradnak a felnőttek hosszabb távjai is, köztük a fiatal felnőtteknek, kezdő futóknak is ajánlott 5,25 km-es Minimaratonnal.

A Kolorfutás, mint kivételes futóalkalom előnyei

A verseny biztosított, zárt pályán zajlik, egészségügyi személyzettel, időméréssel és versenybírói felügyelettel. A nevezők rajtcsomagot kapnak pólóval és egyéb promóciós anyagokkal, befutó éremmel.

A pálya a tavalyival szinte megegyező, csupán az ovisoknak lesz benne változás. A versenyközpont a Fő tér marad, de a rajt és a cél is, és a bevált módon, köröket futnak a versenyzők. A Minimaratonra lett felépítve egy kör 5,25 km hossza, és ebből négyet lefutva már kijön a legmasszívabb félmaraton, a 21 km.

Az útvonal érinti például az Egressy út mellett a Jószerencsét utat is, egészen a temetőnél lévő visszafordítóig. Lesznek a tehermentesítő útvonalakon túl frissítő pontok is az Irinyi iskola előtt és az unikornisos körforgalomnál. Az utóbbit azonban három különböző irányból is érintik a Kolorfutók, így akár háromszor is frissíthetnek. A jótékonysági futás hagyománya idén is tovább él

A jótékonysági futás már többéves tradíciónak számít a Kolorfutáson. Akik beneveznek, jó, ha tudják, hogy a nevezési díjak összességét idén a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ kapja meg. A főszervező ezért mindenkit biztat az indulásra. Az 1500 méteres távot bárki képes teljesíteni, amely akár le is sétálható.

A Kolorfutás legfontosabb tudnivalói a nevezéstől a zárókoncertig

Az eredményhirdetés szeptember 23-án, 19:30-kor várható, amelyet 20:00-tól ingyenes Azahriah koncert követ majd. Nevezni szeptember 13-ig lehet ITT, utána a rendszer lezár. A szervezők idén is minél többeket várnak a Kolorfutásra, a jótékonysági futásra pedig kiemelten. 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk