https://kolorline.hu/Kézműves bérletek iskolásoknak és óvodásoknak

Kézműves bérletek iskolásoknak és óvodásoknak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Mezey István Művészeti Központ idén is meghirdette népszerű kézműves bérleteit a kazincbarcikai általános iskolás osztályoknak és óvodai csoportoknak.

Jelentkezni személyesen, a Mezey István Művészeti Központban és telefonon, a +36 20 512 9873 számon lehet. 

»»» Jelentkezési határidő az óvodásoknak: október 6. «««
»»» Jelentkezési határidő az iskolásoknak: október 13. «««

A foglalkozások keretében a gyerekek különböző kézműves technikákat tanulhatnak meg, és saját alkotásokat is készíthetnek. Ursutzné Blága Krisztinától, a Gyermekek Háza-Kézművesház vezetőjétől megtudtuk: a program keretében az általános iskolások 3 ünnepkörre készülnek majd: a karácsonyra, a húsvétra és az anyák napjára. Az óvodások pedig 3 kézműves technikát próbálnak majd ki a foglalkozásokon, köztük az újdonságnak számító bábkészítést. 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk