https://kolorline.hu/Kézműves bérletek iskolásoknak és óvodásoknak

Kézműves bérletek iskolásoknak és óvodásoknak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Mezey István Művészeti Központ idén is meghirdette népszerű kézműves bérleteit a kazincbarcikai általános iskolás osztályoknak és óvodai csoportoknak.

Jelentkezni személyesen, a Mezey István Művészeti Központban és telefonon, a +36 20 512 9873 számon lehet. 

»»» Jelentkezési határidő az óvodásoknak: október 6. «««
»»» Jelentkezési határidő az iskolásoknak: október 13. «««

A foglalkozások keretében a gyerekek különböző kézműves technikákat tanulhatnak meg, és saját alkotásokat is készíthetnek. Ursutzné Blága Krisztinától, a Gyermekek Háza-Kézművesház vezetőjétől megtudtuk: a program keretében az általános iskolások 3 ünnepkörre készülnek majd: a karácsonyra, a húsvétra és az anyák napjára. Az óvodások pedig 3 kézműves technikát próbálnak majd ki a foglalkozásokon, köztük az újdonságnak számító bábkészítést. 

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk