https://kolorline.hu/Idősek világnapja október 2-án — elég csak regisztrálni

Idősek világnapja október 2-án — elég csak regisztrálni

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Október 2-án, hétfőn, két időpontban is, ugyanazzal a programmal köszönti és ünnepli a szépkorúakat Kazincbarcika Város Önkormányzata.

Az idősek világnapja alkalmából, 14:00 és 16:00 órai kezdettel a Don Bosco Sportközpont ad helyet annak az ingyenesen megtekinthető műsornak, amely egy időutazásra invitálja a résztvevőket. Fellépnek a Kazincbarcikai Összevont Óvodák ovisai, majd „Elfelejtett dal” címmel Malek Andrea és Jáger Bandi előadásában, örökzöld slágerek csendülnek fel, végül a Miskolci Illés Emlékzenekar csap a húrok közé, megidézve a 60-as, 70-es évek legnépszerűbb Illés dalait. 

Aki kedvet kap mindehhez a programhoz, nem kell mást tennie, mint szeptember 30-ig besétálnia a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárába, ahol leadja az adatait, és az adataiért cserébe kap egy regisztrációs lapot. Ezt kell majd magával vinnie október 2-án a Don Bosco Sportközpontba.

Jó szórakozást kívánnak a szervezők az előadáshoz! 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk