https://kolorline.hu/Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

Miután az adminisztratív feladatok a szakhatóságokkal és a szakfelügyeletekkel tavasszal lezárultak, így júniustól mindenkit érintő útlezárás nehezítette a közlekedést a Mátyás király-Pollack kereszteződésében épülő új körforgalom kivitelezési munkálatai miatt. Az előre meghatározott ütemterv szerint zajló beruházás során megvalósult a közművek kiváltása, az új körforgalom alépítményének megépítése, az áruháznál új parkoló kiépítése, valamint ott új útalap elkészítése. A készültségi fok jelen állása szerint már csak az áruház oldalánál szükséges munkálatok maradtak hátra, illetve az aszfaltozás. Ez azt jelenti, hogy a forgalom számára péntektől megszűntek a korlátozások és ismét teljes szélességében használható a Mátyás király út, illetve a Pollack Mihály utca lezárt szakasza.

Ez nem jelenti azt, hogy az adott szakasz teljes mértékben elkészült, hiszen az aszfaltozást — amely a legvégső üteme a kivitelezésnek — egységesen végezik majd el a kivitelezők akkor, amikor a „Lidl-ág”, illetve az áruház parkolója is elkészült. Várhatóan ez 1-2 napos útvisszazárást jelent, de teljes korlátozást már nem.

 

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk