https://kolorline.hu/Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

A nap híre: megvan az új időpont, és már nem kell sokat várni rá! Az ország egyik legnépszerűbb előadója, Azahriah, szeptember 29-én (pénteken) 20:00 órakor lép színpadra Kazincbarcikán, a Völgy parkban felépített színpadon!

Miután az ingyenes koncert rendkívül nagy érdeklődésre tart számot, így a közlekedést és a parkolást komoly előkészületek előzik meg, a forgalom biztosításában pedig részt vesznek majd a hatóságok munkatársai is.

Parkolóhelyek térképen ITT!

Azahriah-koncert kijelölt parkolók:

⇒ Kolorcity Aréna hazai és vendég parkolói (Tardonai u., Akácfa u. 2)

⇒ Százszorszép Tagóvoda melletti terület (Akácfa u. 6.)

⇒ Rutinpálya (Herbolyai u. 7/A mellett)

⇒ Jószerencsét út Irinyi utca és az unikornis körforgalom előtti menetirány szerinti jobb sávja – minkét oldalon (a buszmegállókat és a kapubeállókat szabadon hagyva), Egressy út unikornis körforgalom és Tóth Árpád u. közötti szakasz menetirány szerint jobb oldali sávjai

⇒ Nefelejcs Tagóvoda melletti kutyafuttató (Alsóvárosi körút 44.)

⇒ Városi Fedett Uszoda melletti parkolók (Hadak útja, Irinyi u.)

Egészségügyi biztosítás

A rendezvény egészségügyi biztosítását az Országos Mentőszolgálat látja el a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

KolorApp és Kolorline – azonnali, hiteles információk

A legnagyobb segítség a közlekedők számára a KolorApp, a város saját applikációja, valamint a kolorline.hu hírportál lesz. A Google Playen vagy az App Store-on keresztül letölthető a város mobilapplikációja, a KolorApp, amely push-üzenetekben is küld tájékoztatást az aktuális közlekedési információkról, de a közlekedéssel kapcsolatos hírek, a parkolózónák telítettsége ugyanúgy elérhetőek lesznek a kolorline.hu hírportálon is.


 

További híreink

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 13. 22:11

Idén is várja Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusokat, hogy köszöntse őket pedagógusnap alkalmából. A programnak június 5-én (szerdán) 15:00 órától a Don Bosco Sportközpont ad otthont, a vendégfellépő pedig Bereczki Zoltán lesz.

Aktívan zajlik a Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítása

Dátum: 2024. máj 13. 20:43

A Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítási munkálatai látványos szakaszukba érkeztek. Tetőcserével indult az épület korszerűsítése, amely végül modern energetikai hatékonyságra, megújuló energiaforrás-használatra, beltéri komfortra, sőt eszközállomány-fejlesztésre is kiterjed majd.

Rapid szoboravató a körforgalomban

Dátum: 2024. máj 11. 22:03

Gyors, de annál látványosabb avatója volt Szőke Gábor Miklós szobrászművész legújabb alkotásának Kazincbarcikán. A Tour de Hongrie kerékpáros szobor az Attila úti körforgalomban suhan, és a verseny 3. szakaszának rajtja előtt adták át hivatalosan.

Elismerésben részesült a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője

Dátum: 2024. máj 11. 09:00

Vincze Csaba nyugalmazott alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságért díjat kapta meg. A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője szakmai munkájának támogatásáért vehette át az elismerést.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk