https://kolorline.hu/Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Tízéves a Kolorcity városmárka, és idén tizedik gyémántdíját kapta meg Kazincbarcika. A város formabontó színes könyve tavaly karácsonykor jelent meg, és újszerű módon mutatja be a települést: az itt élők, az itt éltek és az ide látogatók szemén keresztül. A személyes élmények még egyedibbé tették a tartalmat, a könyvhöz pedig a készítők olyan marketingmegoldásokat rendeltek, amelyek akár önállóan is megállják a helyüket a város és a „Kolorcity-brand” bemutatásában, népszerűsítésében. A kiadvány tartalma, a fotók és a könyv szereplőivel készült kisfilmsorozat egy olyan várost jelenít meg, amelynek szerethető az idővonala, amely élhető, élvezhető és valóban színes. 

Ezt bemutatva indult el a Magyar Marketing Szövetség pályázatán az Úti cél: Kolorcity. Idén az országból összesen 36 város 180 nevezést adott be, az elismert szakemberekből álló zsűri pedig a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság, és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján döntött arról, mely pályamunka méltó elismerésre. 

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Kazincbarcika mellett Szikszó és Encs városa kapott még gyémántdíjat, amely a védjegy alapján azt jelenti a szakmai szervezet szempontjai szerint, hogy a nyertesek aktív városmarketing tevékenységet folytattak az elmúlt esztendőben

Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere az elismerés kapcsán közölte: büszkeséggel tölti el a 10. gyémántdíj, de városvezetőként mindig az lesz a legfontosabb számára, hogy az itt élők pozitívan ítéljék meg saját városukat.

„Természetesen, amikor elkészül egy olyan könyv, amely összefoglalja a város egy korszakát, és kívülről szakmailag is azt mondják, hogy ez elismerésre méltó, az jólesik. Óriási büszkesége ez a városnak nemcsak azért, mert megszületett az Úti cél: Kolorcity, ami meghatározó korszakát öleli fel a városunknak, hanem azért is, mert mindez olyan minőségben és tartalomban mutatja be Kazincbarcikát, amely bárki számára fogyasztható, és népszerű nemcsak a városban, hanem a város határain kívül is.”


 

További híreink

Gyermeki vetélkedődöntő és kiállítás a Zöld Völgy hulladékudvarában 

Dátum: 2024. máj 14. 13:00

A Tiszta Forrás Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Természetfürkésző Játékot rendezett a Kazincbarcikai Tankerületi Központhoz tartozó iskolásoknak. A döntőbe jutott gyerekeket a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Sajókazai Hulladékkezelő Centrumába vitték a sorsforduló döntő következő fordulóját lejátszani, és egyúttal tanulmányi túrán részt venni.

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 13. 22:11

Idén is várja Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusokat, hogy köszöntse őket pedagógusnap alkalmából. A programnak június 5-én (szerdán) 15:00 órától a Don Bosco Sportközpont ad otthont, a vendégfellépő pedig Bereczki Zoltán lesz.

Aktívan zajlik a Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítása

Dátum: 2024. máj 13. 20:43

A Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítási munkálatai látványos szakaszukba érkeztek. Tetőcserével indult az épület korszerűsítése, amely végül modern energetikai hatékonyságra, megújuló energiaforrás-használatra, beltéri komfortra, sőt eszközállomány-fejlesztésre is kiterjed majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk