https://kolorline.hu/Demeter Lotti országos bajnok

Demeter Lotti országos bajnok

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika büszkesége Demeter Lotti, aki tavasszal Zalaegerszegen nyerte meg a birkózók Diák II. Női Országos Bajnokságát, néhány napja pedig a Diákolimpiai Magyar Bajnokságon győzedelmeskedett. Gratulálunk a fiatal tehetség eredményéhez!

Kiskunfélegyházán rendezték meg a Leány Diák II. Országos Diákolimpiai Bajnokságot, ahol a KVSE Birkózó Szakosztálya is képviseltette magát. Az egyesület ifjú tehetsége, Demeter Lotti 58 kg-os súlycsoportban indult, és végig magabiztos versenyzéssel országos bajnoki címet szerzett.

Lotti felkészítői: Kónya Lajos vezetőedző és Szőgyőr Mihály edző.

Gratulálunk Lotti teljesítményéhez, és további eredményes felkészülést és versenyzést kívánunk neki!

Fotó: KVSE Birkózó Szakosztály


 

További híreink

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 13. 22:11

Idén is várja Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusokat, hogy köszöntse őket pedagógusnap alkalmából. A programnak június 5-én (szerdán) 15:00 órától a Don Bosco Sportközpont ad otthont, a vendégfellépő pedig Bereczki Zoltán lesz.

Aktívan zajlik a Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítása

Dátum: 2024. máj 13. 20:43

A Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítási munkálatai látványos szakaszukba érkeztek. Tetőcserével indult az épület korszerűsítése, amely végül modern energetikai hatékonyságra, megújuló energiaforrás-használatra, beltéri komfortra, sőt eszközállomány-fejlesztésre is kiterjed majd.

Rapid szoboravató a körforgalomban

Dátum: 2024. máj 11. 22:03

Gyors, de annál látványosabb avatója volt Szőke Gábor Miklós szobrászművész legújabb alkotásának Kazincbarcikán. A Tour de Hongrie kerékpáros szobor az Attila úti körforgalomban suhan, és a verseny 3. szakaszának rajtja előtt adták át hivatalosan.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk