https://kolorline.hu/A BorsodChem tudhatja magáénak az idei év legjobb pénzügyi vezetőjét

A BorsodChem tudhatja magáénak az idei év legjobb pénzügyi vezetőjét

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Portfolio gazdasági hírportál Future of Finance 2023 konferenciáján adták a Credit Management Group által alapított „CFO of the year” és „CFO Master” díjakat szeptember 20-án.

A „CFO of the year” cím és az ehhez kötődő konferencia- és rendezvénysorozat a világ sok országában ismert kezdeményezés, amely a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi vezetők elismerését célozza. Magyarországon a Credit Management Group kezdeményezésére 2017-ben indult a „CFO of the year” program, melynek vitathatatlan sikerét jelzi az iránta megnyilvánuló jelentős szakmai és médiaérdeklődés. 

A prémiumkategóriás pénzügyszakmai díjat csak a vállalati szféra legkiemelkedőbb pénzügyi-gazdasági vezetői kaphatják meg. A „CFO Master” elismerést előzetes ajánlás és részletesen kidolgozott pályázat alapján egy szakmai zsűri ítéli oda azoknak a pénzügyi-gazdasági felsővezetőknek, akik teljesítményükkel jelentősen kiemelkednek a hazai vállalati mezőnyből. A „CFO of the year” díjat pedig az a jelölt kapja közülük, aki a zsűri megítélése alapján ebből a kiváló élmezőnyből is kitűnik.

Hegedűs István, a BorsodChem Zrt. pénzügyi vezetője 2018-ban már átvehette a CFO Master díjat. Az idei megmérettetésen a rendkívüli és példaértékű teljesítménye alapján, értékelve kiemelkedő szerepét abban, hogy a BorsodChem meg tudott felelni az elmúlt évek komplex beruházási, finanszírozási és egyéb kihívásainak, illetve ezáltal átlag feletti üzleti teljesítményt ért el, a legrangosabb, „CFO of the year 2023” díjban részesült.

Gratulálunk az elismeréshez!

Forrás: BorsodChem Zrt.

További híreink

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk