https://kolorline.hu/Fotópályázat magánszemélyek számára,  a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás alkotói kiírásban

Fotópályázat magánszemélyek számára, a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás alkotói kiírásban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt., a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül, a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás címmel fotópályázatot hirdet meg.

A PÁLYÁZAT CÉLJA, TÁRGYA

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. által működtetett Klíma Alap támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP azonosítójú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretein belül nyilvános fotópályázat kerül meghirdetésre, mely pályázat keretein belül olyan Kazincbarcikán és/vagy a Sajó völgye térségében készült alkotásokat várnak, melyek alkalmasak a klímaváltozás jelenségének illusztrálására. A pályázatok elbírálásánál fontos szempont az egyedi látásmód, a képek által sugárzott hangulatok, esetleges érzelmek megjelenése, és a kompozícióban érdekes pl.: fény és árnyék hatások, nézőpontok megjelenítése.

JELENTKEZÉS

A pályázat nyilvános, melyekre amatőr és profi kategóriákban egyaránt küldhetnek be pályamunkát a jelentkezők. Amatőrnek számít az a pályázó, aki hobbiszinten gyakorolja a fotózást. Profinak pedig az, aki tanulta a szakmát és végzettséget szerzett belőle, melyet igazolni tud. A zsűri külön-külön bírálja el az amatőr és a profi alkotók által készített pályamunkákat.

Jelentkezni elektronikus úton, a kitöltött pályázati jelentkezési lap, illetve a képek elektronikus úton, fájlmegosztók révén (pl: WeTransfer, Mammutmail) történő együttes megküldésével lehet a fotopalyazat@kolorcity.hu e-mail-címre.

További részletek ITT olvashatók, ugyanitt tölthetőek le a jelentkezési lapok is. 

A pályázati jelentkezési lap és a pályamunka beküldési határideje: 2023. november 30.

A pályázati eredmény, a www.kolorline.hu honlapon lesz közzétéve!

DÍJAZÁS

A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkák készítője kategóriánként: nettó 100 000 Ft, azaz százezer forint jutalomban részesül.

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk