https://kolorline.hu/Műfüves pálya épült az Árpád Fejedelem Tagiskolában is

Műfüves pálya épült az Árpád Fejedelem Tagiskolában is

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a KBSC 4 általános iskolában épít futsal méretű labdarúgópályát a városban. A Kazinczy Ferenc Tagiskolában május végén adták át az elsőt, a második pedig most készült el az Árpád Fejedelem Tagiskola udvarán. Az ünnepélyes átadót október 25-én tartották az intézményben.

Az iskolai sportpálya-program kiemelt fókuszban van a KBSC életében, Kazincbarcika Város Önkormányzatának együttműködésével. Ezzel kezdte nyitóbeszédét Wächter Balázs az Árpád Fejedelem Tagiskola ünnepségén. A KBSC FC Kft. ügyvezető igazgatója emlékeztetett: május végén adták át a Kazinczy Ferenc Tagiskolában az első műfüves pályát.

Az Árpád Fejedelem Tagiskolai beruházás 32 millió Ft-ból épült meg, amelynek elkészüléséhez az önrészt Kazincbarcika Város Önkormányzata biztosította, a fennmaradó részt pedig TAO-forrásokból fedezte a KBSC — hangsúlyozta Klimon István alpolgármester. 

„Örömmel tölt el, hogy a Kazinczy Ferenc Tagiskola után most az Árpád Fejedelem Tagiskolában is birtokba vehetik a gyerekek a pályát. De az elképzelésünk ezzel nem ér véget, mert ezt követően a Dózsa, majd az Ádám Jenő Tagiskolában valósul meg hasonló beruházás, és ha a lehetőségek úgy adják, a Pollack Mihály Általános Iskola is sorra kerülhet” — jelentette be az alpolgármester.


Klimon István köszöntője után a térség országgyűlési képviselője arról beszélt: az egyik legszebb pillanat az, amikor egy városban megvalósuló beruházást közösen lehet átadni. Demeter Zoltán szerint ez az átadó azt is megmutatta, hogy hogyan lehet közösen összefogni és megvalósítani olyan dolgokat, amelyek a gyermekek javát szolgálják.

A pályát az iskola diákjai a mindennapos testnevelésórák keretében használják majd, valamint a KBSC edzői fognak az alsósoknak az MLSZ körzetközponti programja keretében labdarúgó-foglalkozásokat tartani.


 

További híreink

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

KolorTV élőben

Programajánló

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk