https://kolorline.hu/A vízijáték-show csütörtökön tavaszig elköszön

A vízijáték-show csütörtökön tavaszig elköszön

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcikán eggyel több jele van az ősz éves diadalmaskodásának a tarka falevelek hullásánál és a reggeli füstös leheletek ébredésénél. Az év világosabb felének alkonyaiba újabb színeket csempésző Fő téri vízijáték-show november 2. után kihuny és elapad tavaszig, mondhatni téli álomra szenderül, és 2024-ben vár majd újra mindenkit.

Újabb fényes, tündöklő évadott tudhat magáénak Kazincbarcikának a sok közül legdinamikusabb látványossága, sok örömmel és gyönyörködéssel. Még a padok városában is győzedelmes sűrűségben koncentrálta maga köré a város népét, kicsikkel, nagyokkal, friss és kortalan szerelmesekkel, családokkal, fiatal társaságokkal vagy életkérdéseiken épp magukban mélázó egyénekkel. Mindig volt kisgyerek, aki először tátotta rá a száját, vagy nagyobb gyerek, aki először szaladt hozzá. Akadtak új utazók a városban, akik váratlanul csodálkoztak színein és hangjain, és nyomták meg feltétlen reflexből a felvétel gombot a telefonjukon, hogy a büszke vízijáték-show-nk online csobogjon és zenéljen tovább.

A megújulás jegyében 2023-ban új slágerek is kísérték a víz játékát. Az közkincs attrakciónk november 2. után új erőt gyűjt 2024-es további örömadásra. Köszönjünk el tőle méltón azzal a videóval, ami a Facebookon mintegy 270.000 megtekintést ért el.

YouTube-csatornánkon szintén megtekinthető.

 

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk