https://kolorline.hu/Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az önkormányzattól kapott 11 új főzőüsttel a város étkeztetője, a Barcika Príma Kft. jóval gyorsabban készítheti az ételeket. Ráadásul a cég októbertől új ügyvezetővel folytatja a munkát.

A több mint 30 millió forintos eszközfejlesztés megkönnyíti a kollégák a munkáját.

„Még tanulgatunk a régi üstök után, de az újak sokkal jobbak lesznek” — nyilatkozta Kóré Istvánné, a Barcika Príma Kft. szakácsa.

A konyha naponta 4000 adagot főz. Varga Zsolt, a Barcika Príma Kft. közétkeztetési vezetője, konyhafőnöke elmondta, hogy a bölcsődétől egészen az idősellátásig fedik le a városi étkeztetést, és rengeteg diétás ételt főznek a városi kórháznak, valamint az ezt igénylő gyerekeknek.

A konyha másik büszkeségét, egy nagy teljesítményű sokkolót Visnyovszky Gyula Zsolt, az új ügyvezető mutatta be, aki nemrég még egy miskolci multinacionális cég konyháját irányította. A sokkoló a termékeket hirtelen hűti le. Az igazgató célja a lakosságnak ezentúl is színvonalas, egészséges, biztonságos és vendégbarát étkezés nyújtása.

“Nagyon tetszett az A-B menüs rendszer és a rendelés módja is. A jól működő rendszert igyekszem még hatékonyabbá tenni. Az önkormányzat komoly beruházásának hála korszerűbben, könnyebben, biztonságosabban és vélelmezem, finomabban lehet az ételeket elkészíteni. Ezután is érkeznek fontos, új eszközök, például különböző hűtőberendezések, melyek szintén megkönnyítik a kollégák munkáját, és még jobb minőségű ételt adhatunk a vendégeknek.”

 

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk