https://kolorline.hu/Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az önkormányzattól kapott 11 új főzőüsttel a város étkeztetője, a Barcika Príma Kft. jóval gyorsabban készítheti az ételeket. Ráadásul a cég októbertől új ügyvezetővel folytatja a munkát.

A több mint 30 millió forintos eszközfejlesztés megkönnyíti a kollégák a munkáját.

„Még tanulgatunk a régi üstök után, de az újak sokkal jobbak lesznek” — nyilatkozta Kóré Istvánné, a Barcika Príma Kft. szakácsa.

A konyha naponta 4000 adagot főz. Varga Zsolt, a Barcika Príma Kft. közétkeztetési vezetője, konyhafőnöke elmondta, hogy a bölcsődétől egészen az idősellátásig fedik le a városi étkeztetést, és rengeteg diétás ételt főznek a városi kórháznak, valamint az ezt igénylő gyerekeknek.

A konyha másik büszkeségét, egy nagy teljesítményű sokkolót Visnyovszky Gyula Zsolt, az új ügyvezető mutatta be, aki nemrég még egy miskolci multinacionális cég konyháját irányította. A sokkoló a termékeket hirtelen hűti le. Az igazgató célja a lakosságnak ezentúl is színvonalas, egészséges, biztonságos és vendégbarát étkezés nyújtása.

“Nagyon tetszett az A-B menüs rendszer és a rendelés módja is. A jól működő rendszert igyekszem még hatékonyabbá tenni. Az önkormányzat komoly beruházásának hála korszerűbben, könnyebben, biztonságosabban és vélelmezem, finomabban lehet az ételeket elkészíteni. Ezután is érkeznek fontos, új eszközök, például különböző hűtőberendezések, melyek szintén megkönnyítik a kollégák munkáját, és még jobb minőségű ételt adhatunk a vendégeknek.”

 

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.