https://kolorline.hu/Lelkes gyerekzsivaj, mozgó kezecskék és lábacskák a KolorPlatzON

Lelkes gyerekzsivaj, mozgó kezecskék és lábacskák a KolorPlatzON

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tobzódtak a lehetőségekben az ovisok és általános iskolások, annyiféle mozgásformát lehetett kipróbálni a szemléletformáló napon Kazincbarcikán.  Volt minden: kutya-agility, bringázás, labdázás, freestyle-bemutató… A helyszínről pedig még inkább kiderült, hogy akár európai szinten is megállná a helyét.

Szemléletformáló napra trombitált gyülekezőt az ovisoknak és általános iskolásoknak Kazincbarcika városvezetése, hiszen továbbra is kiemelten fontos számukra a sport szeretetének népszerűsítése. A KolorPlatzON pedig kitűnő programot biztosított a lendületes nap eseményeihez. Annyiféle mozgásformát lehetett megnézni és kipróbálni, hogy a gyerekek szinte tobzódtak a lehetőségekben. 

Volt ott minden: kutya-agility, bringázás, labdázás, freestyle-bemutató… Ha pedig valamelyik csöppség elfáradt, és netán pihentetőbb programokra vágyott, akkor megcélozhatta a színezős, kirakós játékokat. 

Ha mindez nem lett volna elég, habként a tortán igazi „celebekkel” találkozhattak a kicsik. Nagy Dániel profi kerékpáros, a népszerű Exatlon és Ninja Warrior műsorok szereplője mosolyogva pacsizott az őt körülvevő gyerekekkel, és mindvégig biztatta, motiválta őket. Persze, nem volt nehéz dolga: az apróságok lelkesen özönlötték el a streetball-pályát, a kézilabdapályát és a rugópályát. Felszabadult kiáltásokkal kísérték a freestyle-bemutató szereplőinek attrakcióit, imádták Lehoczky László és a Spíder mentőcsapat bemutatózó kutyáit, élükön Hope-pal. Szintén nagy népszerűségnek örvendtek a Kazincbarcika körforgalmait díszítő unikornis és oroszlán megszemélyesítői, akik óriásjelmezbe bújva tették még derűsebbé a rendezvényt. 

A nap végén egyértelműen megállapítható volt, hogy a barcikai gyerekekhez nagyon is közel áll a sport és a mozgás szeretete, s így bátran bízhatunk abban, hogy a városban egy egészséges generáció fog felnőni.

 

További híreink

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk