https://kolorline.hu/Lelkes gyerekzsivaj, mozgó kezecskék és lábacskák a KolorPlatzON

Lelkes gyerekzsivaj, mozgó kezecskék és lábacskák a KolorPlatzON

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tobzódtak a lehetőségekben az ovisok és általános iskolások, annyiféle mozgásformát lehetett kipróbálni a szemléletformáló napon Kazincbarcikán.  Volt minden: kutya-agility, bringázás, labdázás, freestyle-bemutató… A helyszínről pedig még inkább kiderült, hogy akár európai szinten is megállná a helyét.

Szemléletformáló napra trombitált gyülekezőt az ovisoknak és általános iskolásoknak Kazincbarcika városvezetése, hiszen továbbra is kiemelten fontos számukra a sport szeretetének népszerűsítése. A KolorPlatzON pedig kitűnő programot biztosított a lendületes nap eseményeihez. Annyiféle mozgásformát lehetett megnézni és kipróbálni, hogy a gyerekek szinte tobzódtak a lehetőségekben. 

Volt ott minden: kutya-agility, bringázás, labdázás, freestyle-bemutató… Ha pedig valamelyik csöppség elfáradt, és netán pihentetőbb programokra vágyott, akkor megcélozhatta a színezős, kirakós játékokat. 

Ha mindez nem lett volna elég, habként a tortán igazi „celebekkel” találkozhattak a kicsik. Nagy Dániel profi kerékpáros, a népszerű Exatlon és Ninja Warrior műsorok szereplője mosolyogva pacsizott az őt körülvevő gyerekekkel, és mindvégig biztatta, motiválta őket. Persze, nem volt nehéz dolga: az apróságok lelkesen özönlötték el a streetball-pályát, a kézilabdapályát és a rugópályát. Felszabadult kiáltásokkal kísérték a freestyle-bemutató szereplőinek attrakcióit, imádták Lehoczky László és a Spíder mentőcsapat bemutatózó kutyáit, élükön Hope-pal. Szintén nagy népszerűségnek örvendtek a Kazincbarcika körforgalmait díszítő unikornis és oroszlán megszemélyesítői, akik óriásjelmezbe bújva tették még derűsebbé a rendezvényt. 

A nap végén egyértelműen megállapítható volt, hogy a barcikai gyerekekhez nagyon is közel áll a sport és a mozgás szeretete, s így bátran bízhatunk abban, hogy a városban egy egészséges generáció fog felnőni.

 

További híreink

Már 2024 januárjában elindulhat az Egressy Művelődési Központ felújítása

Dátum: 2023. nov 30. 19:00

Hamarosan több ütemben és lépésben megkezdődik Kazincbarcika egyik legfontosabb kulturális intézményének, az Egressy Béni Művelődési Központnak az energetikai korszerűsítése. A fejlesztés további célja az épület külső megjelenésének megújulása és új tartalommal felruházása is. A beruházás illeszkedik Kazincbarcika dinamikus és fenntartható fejlődéséhez.

December 3-tól újra fényárban úszik Kazincbarcika

Dátum: 2023. nov 30. 13:00

Hosszú napok óta serényen folynak a munkálatok a Barcika Parknál, hogy a karácsonyi időszakban egy év kényszerkimaradás után újra pompás díszkivilágítás gyönyörködtesse a városlakókat. Természetesen a visszatérő „fényes fogadtatáson” kívül más ütős programok is várják azokat, akik december 3-án ellátogatnak a Fő térre.

Eggyel több szelet kenyér, eggyel kevesebb pofon – Komárominé Nagy Mária, a gyermekek segítője

Dátum: 2023. nov 29. 19:00

Városunk önkormányzatától a szociális munka napján, 2023. november 12-én Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért kitüntető díjat kapott Komárominé Nagy Mária, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ intézményegység-vezetője 1990 óta ügyködik elszántan a szociális szférában. Évtizedeken keresztül számos gondviselő feladatkör felelős ellátásával érdemelte ki elismerését.

Újabb Arany Rózsa díjjal büszkélkedhet Kazincbarcika

Dátum: 2023. nov 29. 10:30

Arany Rózsa díjat nyert Kazincbarcika a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyben; a város Váccal, Siklóssal, Pápával, Egerrel, Balatongyörökkel és Bajával együtt vehette át az elismerő címet az idén. A környezetszépítő verseny legmagasabb díját régiónként egy település kaphatja meg, az, amelyik évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a virágosításban, külön figyelemmel a fenntarthatóságra. Klimon István alpolgármester megköszönte a Barcika Park kertészeinek áldozatos munkáját, akik napról napra azon dolgoznak, hogy a város tiszta, zöld és virágos legyen.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika decemberi órarend

Irinyi János Tornacsarnok, Kazinczy Ferenc Tornacsarnok, Kazincbarcikai Fedett Uszoda

Adventtől újévig Kazincbarcikán 2023

Kazincbarcika, változó helyszínek

Gyertyagyújtás és karácsonyi gasztroterasz Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Gyermekkönyvtári napok Kazincbarcikán

Egressy Béni Városi Könyvtár

Mesés kalandozás a Mikulás-kisvonatával

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk