https://kolorline.hu/Ízelítő a télből – lehullott az első hó Kazincbarcikán is

Ízelítő a télből – lehullott az első hó Kazincbarcikán is

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kedd reggelre megérkezett az első havazás Kazincbarcikára is. A táj mindenhol fehérbe öltözött, és az elhúzódó kora őszi időjárást gyors váltásban követte az igazi tél.

A Barcika Park munkatársai már hétfőn délután készenlétben álltak két autóval, valamint két kis traktorral, és szórták az utakat, így gyorsan tudtak reagálni az időjárási változásra. A város elsőrendű útjait már reggelre letakarították, és kedd délelőttre az egész várost sikerült hómentesíteni. A Barcika Park ügyvezetője, Sipos-Grédics Flóra elmondta: a havas útfelület nem okozott komolyabb fennakadást a közlekedésben. A városlakók a későbbiekben is biztonságosan közlekedhetnek a tiszta utakon.

Nagyon vártuk az első téli síktalanítási akciónkat, már az új gép is megérkezett hozzánk. Kíváncsiak voltunk, hogyan tudjuk a városban használni, és a sofőr kollégák is várták, hogy kipróbálhassák. Szerencsére minden jól alakult, így le tudtuk tesztelni a szép új autónkat is — fogalmazott a Barcika Park Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

 

További híreink

Gyermeki vetélkedődöntő és kiállítás a Zöld Völgy hulladékudvarában 

Dátum: 2024. máj 14. 13:00

A Tiszta Forrás Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Természetfürkésző Játékot rendezett a Kazincbarcikai Tankerületi Központhoz tartozó iskolásoknak. A döntőbe jutott gyerekeket a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Sajókazai Hulladékkezelő Centrumába vitték a sorsforduló döntő következő fordulóját lejátszani, és egyúttal tanulmányi túrán részt venni.

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 13. 22:11

Idén is várja Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusokat, hogy köszöntse őket pedagógusnap alkalmából. A programnak június 5-én (szerdán) 15:00 órától a Don Bosco Sportközpont ad otthont, a vendégfellépő pedig Bereczki Zoltán lesz.

Aktívan zajlik a Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítása

Dátum: 2024. máj 13. 20:43

A Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítási munkálatai látványos szakaszukba érkeztek. Tetőcserével indult az épület korszerűsítése, amely végül modern energetikai hatékonyságra, megújuló energiaforrás-használatra, beltéri komfortra, sőt eszközállomány-fejlesztésre is kiterjed majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk