https://kolorline.hu/Második adventvasárnap Harry Potter és a Jégvarázs főszereplésével

Második adventvasárnap Harry Potter és a Jégvarázs főszereplésével

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A második közösségi gyertyaünnep sem marad le az elsőtől Kazincbarcikán. Jelmezes "cosplay" showra készülhetnek a gyermekek (és a felnőttek) Harry Potter és Jégvarázs témában, ezenkívül újra színpompás fényfestésre, csábító gasztroteraszra és polgármesteri gyertyagyújtásra. A délelőtt pedig díszkészítő kézműves gyermekfoglalkozással telhet.

Az „Adventtől Újévig Kazincbarcikán" programsorozat szervezői december 10-én, vasárnap is külön kedveznek a családoknak jelmezes Harry Potter és Jégvarázs témájú „cosplay" show-val a Fő téren a 15:00 órától 20:00 óráig tartó program során.

Hozzá jár a hangulatos fényfestés és sokrétű kínálatú gasztroterasz, amely első alkalommal gyors népszerűséget aratott sokrétű étel-italkínálatával akár fenyőünnepi, akár másképp örökzöld gasztroslágereivel.

A reményt jelképező második gyertyát Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere gyújtja meg 18:00-tól.

A gyerekeknek pedig már délelőtt is intenzív interaktív élményben lehet része. A Gyermekek Háza-Kézművesházban ugyanis asztali-, ajtó- és ablakdísz készítő kézműves foglalkozáson fogadják őket reggel 9:30-tól 11:30-ig. Erre online előjegyezni ugyan már nem lehet, de személyesen érdemes próbálkozni, hiszen az első alkalmon is minden plusz érdeklődőt be tudtak engedni. Este pedig jön a ráadás az egészség családnak, a feljebb sorolt tömény adventi programkombináció is a meghittség, a szépség, a szórakozás és az ínyencség jegyében. Jó hír, hogy egyik sem számít főbűnnek. Vár mindenkit az adventi kimozdulás, a városlakók közös ünneplésének kollektív energiája, borítékolhatóan mosolygós hazaúttal.

További híreink

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk