https://kolorline.hu/Eredményes volt a VRCK adománygyűjtése, röpködtek a plüssállatok!

Eredményes volt a VRCK adománygyűjtése, röpködtek a plüssállatok!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapat és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ bajtársiasságával létrejött segélygyűjtő akción rengeteg adomány gyűlt össze. A klubvezetés, a játékosok és a közönség tetemes mennyiségű tartósélelmiszert, ruhát és játékot halmozott fel a rászorulók számára. Az idei mozgalom sztárjai a plüssjátékok lettek.

Pár napja beharangoztuk a VRCK utolsó idei meccséhez tapadó közönségi-közösségi adománygyűjtést. Az akció eredményes volt. 

„Szép számmal jöttek a felajánlások — avatott be Tóth Milán, a klub sportigazgatója. – Az idén kiemelten kért plüssjátékokból két hatalmas zsákkal gyűlt össze, de volt olyan felajánló is, aki egy komplett ruhatárat hozott, egy kocsicsomagtartót meghaladó mennyiségben.”

Az igazgató szerint a röplabdás közeghez tartozó kazincbarcikaiak kitettek magukért, még a legkisebbek is hoztak plüssjátékot.

„Kollégáink gyerekei már várták ezt az alkalmat – mesélte Tóth Milán. – A négyévesek is kezdik megérteni, hogy miért olyan fontos az adakozás. Mi pedig úton-útfélen terjesztjük tovább a szaléziak szlogenjét: „Légy vidám, és tedd a jót!”

A felajánlásokat Kiss Máté csapatkapitánytól István Zsolt, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ vezetője vette át.

„A találkozó előtt és közben rengeteg adomány gyűlt össze, a mérkőzés végén pedig röpültek a plüssjátékok is” – idézte fel István Zsolt, aki szerint csak hab a tortán, hogy Kazincbarcika röplabdacsapata az idei utolsó hazai meccsen győzött a TFSE ellen, megerősítve helyét a Extraliga tabellájának elején.

Az adományok célba juttatásában a KSzSzK Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai segítenek, melynek egyik fontos eseménye a városi Nagycsaládosok és rászorulók karácsonya elnevezésű rendezvény lesz.


VRCK adomány a KSZSZK részére


Fotó: Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ

További híreink

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk