https://kolorline.hu/Eredményes volt a VRCK adománygyűjtése, röpködtek a plüssállatok!

Eredményes volt a VRCK adománygyűjtése, röpködtek a plüssállatok!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapat és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ bajtársiasságával létrejött segélygyűjtő akción rengeteg adomány gyűlt össze. A klubvezetés, a játékosok és a közönség tetemes mennyiségű tartósélelmiszert, ruhát és játékot halmozott fel a rászorulók számára. Az idei mozgalom sztárjai a plüssjátékok lettek.

Pár napja beharangoztuk a VRCK utolsó idei meccséhez tapadó közönségi-közösségi adománygyűjtést. Az akció eredményes volt. 

„Szép számmal jöttek a felajánlások — avatott be Tóth Milán, a klub sportigazgatója. – Az idén kiemelten kért plüssjátékokból két hatalmas zsákkal gyűlt össze, de volt olyan felajánló is, aki egy komplett ruhatárat hozott, egy kocsicsomagtartót meghaladó mennyiségben.”

Az igazgató szerint a röplabdás közeghez tartozó kazincbarcikaiak kitettek magukért, még a legkisebbek is hoztak plüssjátékot.

„Kollégáink gyerekei már várták ezt az alkalmat – mesélte Tóth Milán. – A négyévesek is kezdik megérteni, hogy miért olyan fontos az adakozás. Mi pedig úton-útfélen terjesztjük tovább a szaléziak szlogenjét: „Légy vidám, és tedd a jót!”

A felajánlásokat Kiss Máté csapatkapitánytól István Zsolt, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ vezetője vette át.

„A találkozó előtt és közben rengeteg adomány gyűlt össze, a mérkőzés végén pedig röpültek a plüssjátékok is” – idézte fel István Zsolt, aki szerint csak hab a tortán, hogy Kazincbarcika röplabdacsapata az idei utolsó hazai meccsen győzött a TFSE ellen, megerősítve helyét a Extraliga tabellájának elején.

Az adományok célba juttatásában a KSzSzK Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai segítenek, melynek egyik fontos eseménye a városi Nagycsaládosok és rászorulók karácsonya elnevezésű rendezvény lesz.


VRCK adomány a KSZSZK részére


Fotó: Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ

További híreink

Gyermeki vetélkedődöntő és kiállítás a Zöld Völgy hulladékudvarában 

Dátum: 2024. máj 14. 13:00

A Tiszta Forrás Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Természetfürkésző Játékot rendezett a Kazincbarcikai Tankerületi Központhoz tartozó iskolásoknak. A döntőbe jutott gyerekeket a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Sajókazai Hulladékkezelő Centrumába vitték a sorsforduló döntő következő fordulóját lejátszani, és egyúttal tanulmányi túrán részt venni.

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 13. 22:11

Idén is várja Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusokat, hogy köszöntse őket pedagógusnap alkalmából. A programnak június 5-én (szerdán) 15:00 órától a Don Bosco Sportközpont ad otthont, a vendégfellépő pedig Bereczki Zoltán lesz.

Aktívan zajlik a Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítása

Dátum: 2024. máj 13. 20:43

A Rózsa úti háziorvosi rendelő felújítási munkálatai látványos szakaszukba érkeztek. Tetőcserével indult az épület korszerűsítése, amely végül modern energetikai hatékonyságra, megújuló energiaforrás-használatra, beltéri komfortra, sőt eszközállomány-fejlesztésre is kiterjed majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk