https://kolorline.hu/Karácsony a kazincbarcikai bölcsődékben

Karácsony a kazincbarcikai bölcsődékben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az adventi időszakban minden a karácsonyra való készülődésről szól, mindenhol az adott korosztálynak és korcsoportnak megfelelően. Kazincbarcikán két bölcsőde működik, a Mosolysziget és a Varázskert. Mindkét intézményben kis műsorral hangolták a kicsiket a közelgő ünnepre.

Ünnep a Mosolysziget Bölcsődében

A Mosolysziget Bölcsődében gyönyörű karácsonyfával és dekorációkkal díszítették idén a csoportszobákat. Az intézmény ünnepségét az udvaron tartották, ahol a szülők és a gyerekek közösen életék meg a karácsony közeledtét. A dolgozók kedves kis műsort állítottak össze, amelynek témája természetesen a karácsony volt. A verseket és a dalokat követően a gyerekek szüleikkel közösen helyeztek el egy-egy saját készítésű díszt a Mosolysziget Bölcsőde karácsonyfájára. 

Az eseményen jelen volt az ajándékkal érkező Riespler Pál önkormányzati képviselő is, aki nemcsak most, hanem az elmúlt években is mindig részt vett az intézmények ünnepségein.

Karácsonyra készültek a Varázskert Bölcsődében

A Varázskert Bölcsődében pedig ezúttal is mindent varázslatossá tettek a gyermekek számára. Az intézmény vezetői ide is meghívták a szülőket, hogy a szeretet ünnepét közösen, a családdal élhessék át a gyerekek. Egyed Zsolt és Lövey Zoltán önkormányzati képviselők ezúttal játékeszközökkel támogatták az önkormányzat nevében a bölcsőde idei karácsonyát.

Az ünnepség végén szülők és gyerekek, valamint a bölcsőde dolgozói mindannyian együtt díszítették fel a közös karácsonyfát az intézmény udvarán.

 

További híreink

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk