https://kolorline.hu/Ismét diákolimpiai bajnokok a kazincbarcikai floorballos lányok

Ismét diákolimpiai bajnokok a kazincbarcikai floorballos lányok

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Pakson, a Floorball Diákolimpia Országos Döntőn, február elején nagyszerű játékukkal újra megvédték tavalyi és tavalyelőtti első helyüket városunk III. korcsoportos floorballos lányai.

Harmadik éve nyerik a kazincbarcikai floorballos leányok az Országos Diákolimpia versenyét a saját korcsoportjukban. Hat kislány alkotja a csapatot: Molnár Száva, Finta Lídia, Szolyák Dorka Zoé, Tyukodi Izabella, Mikulecz Viktória és Kerékgyártó Panna. Felkészítő pedagógusuk, a szakmájában többszörösen díjazott Tóthné Szepesi Éva szerint nagyon lelkesek és imádják ezt a sportágat.

„A floorballal nem egész évben foglalkozunk – árulta el a tanárnő. – Alapvetően atléták vagyunk, és csak 3-3,5 hónapra ruccanunk át a floorball területére, az atlétika kiegészítéseként. Nincs könnyű dolgunk, hiszen egyre több jó csapattal kell felvennünk a versenyt az országban, de ahogyan az ábra mutatja, sikerül” – zárta pozitívan gondolatait Tóthné Szepesi Éva. 

Szívből gratulálunk a bajnok lányoknak, és további sikereket kívánunk nekik a sport területén.

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk