https://kolorline.hu/Ismét diákolimpiai bajnokok a kazincbarcikai floorballos lányok

Ismét diákolimpiai bajnokok a kazincbarcikai floorballos lányok

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Pakson, a Floorball Diákolimpia Országos Döntőn, február elején nagyszerű játékukkal újra megvédték tavalyi és tavalyelőtti első helyüket városunk III. korcsoportos floorballos lányai.

Harmadik éve nyerik a kazincbarcikai floorballos leányok az Országos Diákolimpia versenyét a saját korcsoportjukban. Hat kislány alkotja a csapatot: Molnár Száva, Finta Lídia, Szolyák Dorka Zoé, Tyukodi Izabella, Mikulecz Viktória és Kerékgyártó Panna. Felkészítő pedagógusuk, a szakmájában többszörösen díjazott Tóthné Szepesi Éva szerint nagyon lelkesek és imádják ezt a sportágat.

„A floorballal nem egész évben foglalkozunk – árulta el a tanárnő. – Alapvetően atléták vagyunk, és csak 3-3,5 hónapra ruccanunk át a floorball területére, az atlétika kiegészítéseként. Nincs könnyű dolgunk, hiszen egyre több jó csapattal kell felvennünk a versenyt az országban, de ahogyan az ábra mutatja, sikerül” – zárta pozitívan gondolatait Tóthné Szepesi Éva. 

Szívből gratulálunk a bajnok lányoknak, és további sikereket kívánunk nekik a sport területén.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk