https://kolorline.hu/Európa legnagyobb magángyűjteménye – Ferrari mindörökké!

Európa legnagyobb magángyűjteménye – Ferrari mindörökké!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Márciusban Budapesten, a Hungexpo területén mutatkozik be a Ferrari szerint is legnagyobb olyan magángyűjtemény, amelyben ikonikus mezek, pólók és dzsekik is megtalálhatóak. Ezekből a darabokból legutóbb Kazincbarcikán rendeztek kiállítást.

Krajnyák Csaba szenvedélyes gyűjtő. Európa legnagyobb csapatruha-magángyűjteményét tudhatja magáénak a Ferrari szerint is. Csak a ruházati tételek – legyen szó széldzsekiről, átmeneti kabátról, téli kabátról, pólóról, vagy Michael Schumacher autóversenyző idejében használt aláöltözetről — 350 féle tételt számlálnak, 50-60 installációval kiegészítve.

„A gyűjtemény most olyan megtiszteltetésben részesült, hogy a Hungexpo területén kap kiállítóhelyet. A 18. Autó, Motor & Tuning Show programjaként március 22. és 24. között mutatkozunk be” – hangsúlyozta Krajnyák Csaba, aki azt szeretné, ha Kazincbarcikán egy állandó helyszínen lennének láthatóak majd a Ferrari divatrelikviái.

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk