https://kolorline.hu/Szülinapi kihívó!

Szülinapi kihívó!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Péntek este a Fő téren duplát koncertezik és tüzet játszik a város! Gyertek mindnyájan, ünnepeljük együtt Kazincbarcika születésnapját, mutassuk meg, hogy ünneplésben és vigadásban is létezik összefogás és közösség.

Van minek örülnünk: 70 éve város a városunk! Van kivel örülnünk is, hiszen a magyar trapszcéna sokak által rajongott, egyedi hangvételű előadói, Dzsudló és Lil Frakk lépnek színpadra gyors egymásutánban, 17:00 és 18:00 órakor. Mondhatnátok, hogy de ők csak a fiataloknak szólnak. Nem csak! Az örök ifjaknak is, de ha mégsem sikerül elsőre rájuk érezni, gondoljatok arra, hogy a fiatalok cserébe már előlegben megszerették Kordáékat a reptéren. Most Ti jöttök a Fő téren!

Mindennek megkoronozásaképpen 19:45-től augusztusi 20-i előjátékként tüzet okád az égre a Fő téri sárkány. Persze nem teljesen ő, csak nem akartunk Süsütlenségeket beszélni. Gyertek Kazincbarcikával hetvenkedni minden korosztályból!

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk