https://kolorline.hu/Így ünnepelte a 70. városi évét Kazincbarcika

Így ünnepelte a 70. városi évét Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Felkapott fiatal fellépők fanatikusait felvillanyozva, Lil Frakk és Dzsúdló koncerttel indult a Kazincbarcika nyilvános születésnapját ünneplő népes Fő téri buli pénteken este. A két koncertet tarka tűzijáték tette még színesebbé Kolorcityben.

Sűrű tömeg gyűlt össze a Fő téri színpad előtt február 23-án délután, majd további koncentrikus körökben gyűrűztek az együtt ünneplők egészen az Egressy útig. Kazincbarcika még a tél végén, várossá nyilvánításának hónapjában — nyári koncertélményeket idézően — ünnepelte meg szintet lépésének 70. évfordulóját. 

A születésnapi alkalom egyébként csak a kezdet volt, hiszen gyakorlatilag születésévet ünnepel idén a város. A Kazincbarcika 70 égisze alatt a Dzsúdló és Lil Frakk dupla koncert, majd az azt követő tűzijáték csak a programsorozat első eseménye volt. A nyitány elsősorban a fiataloknak kedvezett, ám a következő színpadi duó már szélesebb korosztályt szólít majd meg.

Lil Frakk és Dzsúdló nézőterének frontját leginkább fiatalok töltötték meg, akik együtt énekelték a dalszövegrészleteket. Hátrébb pedig kisgyerekes családok, középkorúak vagy épp idősebbek is kíváncsian figyelték, miért rajong a kazincbarcikai ifjúság. 

Dzsúdló a színpadon kifejezte a kötődését a környékhez, elárulva, hogy nem messze nevelkedett és nagyon is fenn volt a mentális térképén Kazincbarcika. Azt is megtudtuk és üdvrivalgással meg is ünnepeltük, hogy városunkban kezdte meg 2024-es koncertévadját a fiatal pop/trap előadó. 

Az este végére játékosan feltettük a tűzkoronát az égre. A felragyogó tűzijáték, a szívükben színekkel élő kazincbarcikaiknak régi kedvence, így káprázatos fényzuhatag tette még kolorabbá a cityt 7 kerek évtizedének örömére.

 

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk