https://kolorline.hu/Rendészeket keresnek – közbiztonsági feladatok fiataloknak

Rendészeket keresnek – közbiztonsági feladatok fiataloknak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új munkatársakat keres a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet. Azokat az érettségizett fiatalokat várják, akiket vonz az egyenruha, szívesen vállalnának közterületi szolgálatot és szeretnék megtanulni a szakma sokrétű ismereteit is.

A rendészek alaptevékenysége a járőrözés. Kazincbarcikán autóval, gyalogosan, jó idő esetén pedig kerékpárral is járőröznek a közterület-felügyelők. Ebbe, a ma már jól összeszokott csapatba várnak új munkatársakat.
 

„Várunk minden olyan fiatalt, aki agilis, kedveli a kihívásokat, csapatban és önállóan is tud majd intézkedni, jó kiállású és szívesen vállal közterületi szolgálatot – kezdte Vincze Csaba, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője annak a sokféle követelménynek a felsorolását, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendészet munkatársa lehessen a jelentkező. 

 


Vincze Csaba, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője


Hozzátette: olyan fiatalokat várnak, akik szeretik az egyenruhát, legalább érettségivel rendelkeznek, és vállalják egy tanfolyam elvégzését is. Gregócki Réka és Zányi Gergely Gábor, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai néhány hete már közösen teljesítenek szolgálatot. 
 

„Körülbelül egy éve dolgozom a rendészetnél, régebben diákmunkán voltam itt, már akkor nagyon megtetszett a csapat, ezért döntöttem úgy, hogy itt fogok elhelyezkedni – mondta Gregócki Réka közterület-felügyelő. — Én körülbelül egy hónapja dolgozom itt mint segédfelügyelő, azelőtt Szolnokon is dolgoztam jelvényes közterület-felügyelőként, előtte másfél évig pedig közlekedésrendészeti járőr voltam Jászberényben. A rendvédelem az én utam, ezért vagyok itt” – hangsúlyozta Zányi Gergely Gábor segédfelügyelő.


Markó Orsolya is közterület-felügyelő, ő gyakran mentorként is segíti az újak betanulását. „Szeretjük a munkánkat, mert nincs két ugyanolyan nap, minden nap új dolgokat tartogat számunkra. Azonos esetekkel foglalkozunk, de még sincs két egyforma” – emelte ki Markó Orsolya mindazt, amiért ez a hivatást választotta.


Jelentkezni személyesen a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészetnél, a Rákóczi tér 4. szám alatt lehet, illetve levélben a rendeszet@kazincbarcika.hu e-mail-címen várják a jelentkezők fényképes önéletrajzait.


Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet


 

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk