https://kolorline.hu/Rendészeket keresnek – közbiztonsági feladatok fiataloknak

Rendészeket keresnek – közbiztonsági feladatok fiataloknak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új munkatársakat keres a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet. Azokat az érettségizett fiatalokat várják, akiket vonz az egyenruha, szívesen vállalnának közterületi szolgálatot és szeretnék megtanulni a szakma sokrétű ismereteit is.

A rendészek alaptevékenysége a járőrözés. Kazincbarcikán autóval, gyalogosan, jó idő esetén pedig kerékpárral is járőröznek a közterület-felügyelők. Ebbe, a ma már jól összeszokott csapatba várnak új munkatársakat.
 

„Várunk minden olyan fiatalt, aki agilis, kedveli a kihívásokat, csapatban és önállóan is tud majd intézkedni, jó kiállású és szívesen vállal közterületi szolgálatot – kezdte Vincze Csaba, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője annak a sokféle követelménynek a felsorolását, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendészet munkatársa lehessen a jelentkező. 

 


Vincze Csaba, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője


Hozzátette: olyan fiatalokat várnak, akik szeretik az egyenruhát, legalább érettségivel rendelkeznek, és vállalják egy tanfolyam elvégzését is. Gregócki Réka és Zányi Gergely Gábor, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai néhány hete már közösen teljesítenek szolgálatot. 
 

„Körülbelül egy éve dolgozom a rendészetnél, régebben diákmunkán voltam itt, már akkor nagyon megtetszett a csapat, ezért döntöttem úgy, hogy itt fogok elhelyezkedni – mondta Gregócki Réka közterület-felügyelő. — Én körülbelül egy hónapja dolgozom itt mint segédfelügyelő, azelőtt Szolnokon is dolgoztam jelvényes közterület-felügyelőként, előtte másfél évig pedig közlekedésrendészeti járőr voltam Jászberényben. A rendvédelem az én utam, ezért vagyok itt” – hangsúlyozta Zányi Gergely Gábor segédfelügyelő.


Markó Orsolya is közterület-felügyelő, ő gyakran mentorként is segíti az újak betanulását. „Szeretjük a munkánkat, mert nincs két ugyanolyan nap, minden nap új dolgokat tartogat számunkra. Azonos esetekkel foglalkozunk, de még sincs két egyforma” – emelte ki Markó Orsolya mindazt, amiért ez a hivatást választotta.


Jelentkezni személyesen a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészetnél, a Rákóczi tér 4. szám alatt lehet, illetve levélben a rendeszet@kazincbarcika.hu e-mail-címen várják a jelentkezők fényképes önéletrajzait.


Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet


 

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.