https://kolorline.hu/Mozgalmas nőnap Kazincbarcikán

Mozgalmas nőnap Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika városvezetése mára hagyománnyá tette, hogy a városháza a nemzetközi nőnapon a hivatal hölgyeit az ajándék mellé műsorral is meglepi. Idén, a 70 éves város ünnepi évében rendkívül módon kitettek magukért. A képviselő-testület tagjai pedig már március 7-étől kezdve látogatták a városi intézmények és cégek női dolgozóit.

Kazincbarcikán a nőnap csak nagy alkalom lehet, így 2024-ben rögtön kétnapos tisztelgéssel hódolt a hölgyeknek a városvezetés és a képviselő-testület. Már március 7-én útra keltek az önkormányzati képviselők városszerte a kazincbarcikai intézményekbe, hogy egyedi bonbonnal köszöntsék a Nőket. A program hatásos volt, igazán a napján kívül lehet meglepődni a helybe jött köszöntőktől. 

A képviselők dupla nőnapi futama

A két nap alatt a helyi óvodák, általános- és középiskolák, egészségügyi, kulturális, szolgáltató és szociális intézmények és cégek női dolgozói kapták meg a jelképes ajándékon túl a méltó felköszöntést és a verbális hálát a jelenlétükért, munkájukért és hozzáállásukért a város és lakóinak jóléte kapcsán.  

A Városháza nőnapi ünnepélye

Még bravúrosabb hacacárét már csak a Polgármesteri Hivatal produkált a nagyterembe terelt hölgypublikumnak. Csupa jó kisdiákként fehér ingbe öltözött ifjabb-idősebb férfikolléga állt eléjük, és így, együtt képviselték Kolorcity színeit. A köszöntő után a városhoz méltón tarka műsorral nemcsak meghatni és megajándékozni igyekeztek a férfiak a kolléganőket a rendkívüli munkanapon, hanem megkacagtatni is. Tanúk állítják, sikerült! 

„Már hagyomány az, hogy a hivatal férfitagjai március 8-án megemlékeznek a hölgyekről valamilyen műsorral, ajándékkal – idézte fel Szitka Péter polgármester. – A mai nap azonban egészen extra, hiszen egy kis színielőadással leptük meg a hivatal kedves női dolgozóit, amellyel a fontosságukra hívtuk fel a figyelmet. Nagyon nagy sikert aratott, és azt gondolom, hogy férfitársaimmal együtt egy kellemes meglepetést okozván köszöntöttük a nemzetközi nőnapon kolléganőinket.”

A nőnapi köszöntés egész Kazincbarcikának szól

A polgármester azt is kiemelte, hogy a nőnapi ajándék csokoládékkal a teljes várost köszöntötték. Ezzel a meglepetéssel szereztek örömet a városhoz tartozó cégek és intézmények női dolgozóinak is, például a kórházban, a rendőrségben, a kapcsolódó háttérintézményekben és civilszervezeteknél, amelyet a város vezetése vagy a választókerületi képviselők vittek el számukra. Kazincbarcika vezetése természetesen boldog nőnapot kíván minden olyan egyéb munkahelyre és otthonba is, ahova nem ért el a bonbonos keze.

 

További híreink

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk