https://kolorline.hu/Alföldi Róbert Kolorcityben – önfeltárulkozás, dedikálás, taps és taps…

Alföldi Róbert Kolorcityben – önfeltárulkozás, dedikálás, taps és taps…

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai közönség március 8-án az Ádám Jenő Tagiskola aulájában Csáki Judit: Rajtam nem múlt című könyve kapcsán hallgathatott meg egy izgalmas pódiumbeszélgetést a népszerű színész-rendezővel, Alföldi Róberttel.

Már napokkal korábban elfogytak a jegyek arra az előadásra, amelyre a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében került sor. Az érdeklődők Alföldi Róberttel találkozhattak, az Egressy Béni Művelődési Központ felújítása miatt ezúttal az Ádám Jenő Tagiskolában. 

Mivel a program éppen nőnapon volt, így a bejáratnál Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere fogadta a hölgy vendégeket egy doboz bonbonnal. A hangulat ilyen jellegű megalapozása után természetesen mindenki még derűsebb várakozással foglalt helyet, hogy figyelmét aztán a neves színésznek és rendezőnek szentelje. A pódiumbeszélgetésen Petri Nóra, a KolorTV vezető szerkesztője kérdezett, így végül egy leplezetlenül őszinte beszélgetést hallhatott a közönség.

A színész végtelen közvetlenséggel mesélt a gyermekkoráról, édesapjával való kapcsolatáról, fájdalmakról és sérelmekről, múltról és jelenről. Visszaemlékezése során az iskolai helyszínhez is kapcsolódott, hiszen elmondta, élete legnagyobb szerencséje, hogy iskolai évei alatt nagyszerű pedagógusokkal találkozott, akik kialakuló személyiségét is meghatározták.



Az elgondolkodtató, egyben szórakoztató önfeltárulkozást követően a közönség nagy örömére dedikálásra is sor került, hiszen a beszélgetés eredeti apropóját Csáki Judit: Rajtam nem múlt című könyve szolgáltatta, amelyből még többet tudhatnak meg az olvasók a művészről. 

A beszélgetést vezető Petri Nórának a pódiumbeszélgetést megelőzően az is megadatott, hogy a KolorTV számára néhány percben külön kifaggathassa az est főszereplőjét. Alföldi Róbert az interjú során a sikerrel és bukással kapcsolatos kérdésre például igen megnyugtató válasszal szolgált.

„Azzal a típusú kudarccal, ami nem rajtam múlik, azzal nem érdemes foglalkozni, mert csak felesleges energiapazarlás. Amin nem tudsz változtatni, azon mit agyalsz? El kell engedni. Rövid az élet, nem éri meg” – mondta a színész.

Ezt követően színházi munkája kapcsán a társadalmi hozzáállás milyenségéről, a könyv születésének folyamatáról, és több érdekes témáról is beszélt. A teljes interjú március 12-én a KolorTV adásában látható – érdemes megnézni!



 

További híreink

Közelít a Tour de Hongrie — jöhetnek a szurkolók, állítsunk rekordot!

Dátum: 2024. máj 01. 13:00

Május 9-én és 10-én Kolorcity szolgáltatja a híreket a Tour de Hongrie-hoz. Hogy ne csak minden a versenyzőkről szóljon, Kazincbarcika városa két programmal is csatlakozik a sporteseményhez. Az első napon csak szurkolnunk kell, a másodikon pedig a cél az, hogy megdöntsük az egyidőben történő városi kerékpározás rekordját!

Szavazott már a diákpolgármester-jelöltekre? Ismerje meg őket!

Dátum: 2024. máj 01. 07:00

A végzős diákok köszöntésén, a KiRepülőshow-n, amely arra hivatott, hogy elbúcsúzzon a város utolsóéveseitől, egy régi-új hagyományt elevenített fel Szitka Péter polgármester. Ennek kapcsán elhangzottak a diákpolgármester-jelöltek nevei is.

„Miénk a város!” – Helytörténeti vetélkedő a kazincbarcikai iskolásoknak

Dátum: 2024. ápr 30. 18:00

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub a 70 éves Kolorcity tiszteletére rendezte a lakóhelyismereti és várostörténeti versenyt, amelynek utolsó fordulóján 12 csapat mérte össze tudását a Mezeyben.

Tanulás, barátság és néha szerelem – Lezajlott a Szenior Szabadegyetem újabb előadása

Dátum: 2024. ápr 30. 13:00

Újabb állomásához érkezett az Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata április 25-én. Az élethosszig tartó tanulást megcélzó érdeklődők ezúttal az elöregedő társadalom demográfiai kihívásairól hallgattak előadást.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk