https://kolorline.hu/Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idős autóikat sikerült lecserélniük újakra a kazincbarcikai rendészeknek, így mostantól még gyorsabban és hatékonyabban érhetnek ki a lakossági bejelentések helyszínére, valamint a járőrözésben is eredményesebben vehetnek részt. A fejlesztéseknek még nincs vége.

Mostantól még gyorsabb reakcióra lehet számítani Kazincbarcikán a rendészek részéről. Ugyanis a városvezetés támogatásának köszönhetően a korábbi, 8-9 éves járműveik helyett két új szolgálati járművel szállhatnak ki a lakossági bejelentések helyszínére vagy mehetnek éppen járőrözni. A fejlesztés nagyban hozzájárul munkájuk hatékonyságához, így a városlakók biztonságához is. 

„A rendészek új járművei új dizájnt is kaptak. Ezzel próbáljuk egy kicsit a rendészeti jelleget növelni, fokozni, megújítani” – közölte a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője, hangsúlyozva a vizuális megjelenés fontosságát.

Vincze Csaba hozzátette: nem ez az egyetlen újítás a szervezetnél. Napirenden van az informatikai rendszer fejlesztése is. A modernebb, hatékonyabb programmal lehetőség nyílik majd a nyilvántartások helyszíni elérésére, ami csökkenteni fogja az ügyintézési időt. Így mind a közterületi járőrszolgálatot végző, mind az ügyfeldolgozó kollégák munkája könnyebbé és hatékonyabbá válik. 

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk