https://kolorline.hu/Jelentős támogatást kapnak idén is a civil- és sportszervezetek

Jelentős támogatást kapnak idén is a civil- és sportszervezetek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata majd’ 20 millió Ft-tal segíti 2024-ben a helyben működő civil- és sportszervezeteket. A Társadalompolitikai Bizottság 39 sikeres pályázatról döntött.

A pénzügyi támogatás célja a város sportéletének aktivizálása, a szervezetek, rendezvények, egyesületek működésének támogatása, valamint a helyi civilszervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése és növelése, illetve az önkormányzattal való partneri kapcsolat elősegítése.

A Társadalompolitikai Bizottság idén 28 civil- és 11 sportszervezetnek ítélt meg 100 ezer és 2 millió Ft közötti összeget.

Az önkormányzat több mint 10 millió Ft-tal járul hozzá a bűnmegelőzéssel, gyermekekkel, idősekkel, művészettel, kultúrával, szociális segítségnyújtással, illetve egészséggel, városszépítéssel vagy oktatással foglalkozó civil szervezet működéséhez. A sport tekintetében pedig több mint 8,5 millió Ft segítheti például a tenisz, az íjász, a terep- és akadályfutás, a teke, a kerékpársport, a modellezés és a sziklamászás helyi működését.

A támogatást a szervezetek működésükre, valamint programjaikra és rendezvényeikre használhatják fel.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk