https://kolorline.hu/FENNAKADÁS A KÖZLEKEDÉSBEN — Aszfaltozás kezdődik hétfőn a Tóth Árpád úton

FENNAKADÁS A KÖZLEKEDÉSBEN — Aszfaltozás kezdődik hétfőn a Tóth Árpád úton

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Leglátványosabb szakaszához érkezett a Tóth Árpád úton március elején kezdődött útfelújítás. Az aszfaltozás tervezetten április 8-tól 10-ig tart majd, amely érinti a közlekedést a becsatlakozó utakról, valamint a Radnóti Miklós és Móricz Zsigmond terekről is.

A beruházás kivitelezője április 8-án, hétfőn kezdi az út aszfaltozását, mégpedig három ütemben. Elsőként a Jószerencsét és az Egressy út közötti szakasz jobb oldali sávján zajlanak a munkálatok, amelyek egy napig tartanak majd. Április 9-én, kedden az Egressy út és a Móricz Zsigmond tér közötti szakaszon, a másik közlekedési sávban folytatódik az aszfaltozás, míg április 10-én, szerdán az utolsó ütem, a Móricz Zsigmond tér és a Jószerencsét út közötti szakasz még burkolásra váró sávja kap új aszfaltot. 

A munkálatok ideje alatt az autósok félpályás útlezárásra és kézi forgalomirányításra számíthatnak. Miután az aszfaltozás érinti a Tóth Árpád úti kereszteződésekből elérhető utakat, így fontos információ az ott élők vagy ott tartózkodó autósok számára, hogy gépjárműveikkel reggel 7:00 és 18:00 óra között csak korlátozással tudnak kijutni a Tóth Árpád útra.

A kivitelező ezért azt kéri az érintettektől, hogy lehetőség szerint NE parkoljanak az érintett területen, ha mégis, akkor számoljanak azzal, hogy a ki- és a bejutás a munkálatoktól függően akár 20-30 percet is igénybe vehet.

A térképen jól beazonosítható a munkálatok ütemezése, a piros jelzés pedig azokat a kereszteződéseket mutatja, ahol nehézkes lehet majd az áthaladás, ha az aszfaltozás éppen azon a területen zajlik. 

A Tóth Árpád út mellett található üzlet és intézmények a munkálatok idején az Egressy útról lesznek elérhetőek, egészen pontosan az étterem mögötti — egyébként egyirányú — útról, amely az érintett időszakban mindkét irányban járható lesz, az ott történő parkolás egyidejű tiltása mellett.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kivitelező az autósok megértését és türelmét kéri, hiszen a beruházás éppen a gördülékenyebb és biztonságosabb közlekedés érdekében történik.



 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk