https://kolorline.hu/FENNAKADÁS A KÖZLEKEDÉSBEN — Aszfaltozás kezdődik hétfőn a Tóth Árpád úton

FENNAKADÁS A KÖZLEKEDÉSBEN — Aszfaltozás kezdődik hétfőn a Tóth Árpád úton

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Leglátványosabb szakaszához érkezett a Tóth Árpád úton március elején kezdődött útfelújítás. Az aszfaltozás tervezetten április 8-tól 10-ig tart majd, amely érinti a közlekedést a becsatlakozó utakról, valamint a Radnóti Miklós és Móricz Zsigmond terekről is.

A beruházás kivitelezője április 8-án, hétfőn kezdi az út aszfaltozását, mégpedig három ütemben. Elsőként a Jószerencsét és az Egressy út közötti szakasz jobb oldali sávján zajlanak a munkálatok, amelyek egy napig tartanak majd. Április 9-én, kedden az Egressy út és a Móricz Zsigmond tér közötti szakaszon, a másik közlekedési sávban folytatódik az aszfaltozás, míg április 10-én, szerdán az utolsó ütem, a Móricz Zsigmond tér és a Jószerencsét út közötti szakasz még burkolásra váró sávja kap új aszfaltot. 

A munkálatok ideje alatt az autósok félpályás útlezárásra és kézi forgalomirányításra számíthatnak. Miután az aszfaltozás érinti a Tóth Árpád úti kereszteződésekből elérhető utakat, így fontos információ az ott élők vagy ott tartózkodó autósok számára, hogy gépjárműveikkel reggel 7:00 és 18:00 óra között csak korlátozással tudnak kijutni a Tóth Árpád útra.

A kivitelező ezért azt kéri az érintettektől, hogy lehetőség szerint NE parkoljanak az érintett területen, ha mégis, akkor számoljanak azzal, hogy a ki- és a bejutás a munkálatoktól függően akár 20-30 percet is igénybe vehet.

A térképen jól beazonosítható a munkálatok ütemezése, a piros jelzés pedig azokat a kereszteződéseket mutatja, ahol nehézkes lehet majd az áthaladás, ha az aszfaltozás éppen azon a területen zajlik. 

A Tóth Árpád út mellett található üzlet és intézmények a munkálatok idején az Egressy útról lesznek elérhetőek, egészen pontosan az étterem mögötti — egyébként egyirányú — útról, amely az érintett időszakban mindkét irányban járható lesz, az ott történő parkolás egyidejű tiltása mellett.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kivitelező az autósok megértését és türelmét kéri, hiszen a beruházás éppen a gördülékenyebb és biztonságosabb közlekedés érdekében történik. 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk