https://kolorline.hu/Folytatódnak az útfelújítások Kazincbarcikán — felkészül az Attila és a Paál László utca, valamint a Dekovits tér

Folytatódnak az útfelújítások Kazincbarcikán — felkészül az Attila és a Paál László utca, valamint a Dekovits tér

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Gőzerővel zajlik városunkban a nagyléptékű útfelújítási program. Szerdán az Attila úton, csütörtökön pedig a Paál László utca és a Derkovits tér melletti szakaszon számíthatnak az autósok a munkálatok miatt kisebb fennakadásra.

Aki nap mint nap jár-kel Kazincbarcikán, láthatja, hogy a Tóth Árpád úton hétfő óta folyamatosan aszfaltoznak, de az útfelújítás részeként hírt adtunk arról is, hogy az Újkazinc városrészben is kezdődik az aszfaltozás csütörtökön.

A beruházás egyébként összesen 4 városrészt érint. Az Attila úton április 10-től (szerdától) a szennyvízvezeték bélelési feladataival folytatódik a munka, majd ott is kezdődik az útpálya felújítása. Az érintett szakaszon az autósok forgalomkorlátozásra számítsanak, teljes útzár nem akadályozza majd a haladást. 

Az autóbusz-végállomás melletti Paál László utcán és a Derkovits téren is megújul az út. Ennek első lépéseként április 10-én (szerdán) a kivitelező táblázza a területet, majd április 11-én (csütörtökön) lát neki a munkának. Az aszfalt marása miatt arra kérik az autósokat, hogy a parkolókat hagyják szabadon, és lehetőség szerint álljanak ki onnan a járműveikkel, mert a munkálatok idején a gépek időlegesen akadályozzák majd a parkolók környékén a ki- és a bejutást.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kivitelező felhívja a figyelmet arra, hogy az érintett területeken fokozott figyelemmel, körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek, tekintettel arra, hogy a munkálatok több mint 660 métert érintenek.

A kivitelezés jelenlegi szakaszában útlezárásra nem, csak forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk