https://kolorline.hu/KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK — Aszfaltozással folytatódik az Újkazinc városrész útrekonstrukciója

KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK — Aszfaltozással folytatódik az Újkazinc városrész útrekonstrukciója

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Néhány nap múlva, a tervek szerint április 11-én (csütörtökön) megkezdődik az Újkazinc városrészben indult útfelújítás leglényegesebb szakasza, az aszfaltozás. A munkálatok várhatóan április 17-ig (szerdáig) tartanak majd.

 

A Tóth Árpád úton befejeződő munkálatok után a kivitelező az Újkazinc városrészen folytatja a Kazincbarcikán zajló útfelújítások aszfaltozási szakaszát. Tájékoztatásuk szerint az 5 ütem megvalósítása 5 napot vesz majd igénybe.

Az I. ütemben a 26-os főút mellett párhuzamosan haladó Szemere Bertalan téren és Vasvári Pál téren zajlanak az aszfaltozási munkálatok április 11-én (csütörtökön).

A II. ütemben a Thököly és a Deák tér Tardona patakhoz közelebb eső szakaszán zajlik majd az út aszfaltozása április 12-én (pénteken).

A III. ütem munkálataira a hétvégét követően, április 15-én (hétfőn) kerül sor, a Thököly és a Deák tér másik oldalán, a Miskolchoz közelebbi szakaszon.

A IV. ütemben a Kazinczy és a Vasvári tér Tardona patak felé eső szakaszán aszfaltoznak a gépek április 16-án (kedden).

Az. V. ütemben a Vasvári és az Eötvös tér Miskolchoz közelebb eső útjának aszfaltozása történik majd április 17-én (szerdán).

A munkálatok miatt az érintett napokon és utakon az autósok reggel 07:00 és 18:00 óra között teljes lezárásra számítsanak, így sem a parkolók, sem a garázsok nem lesznek gépjárművel elérhetők. Oda csak reggel 07:00 óra előtt és 18:00 óra után lehet be- vagy kijutni.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kivitelező az autósok megértését és türelmét kéri, hiszen a beruházás éppen a gördülékenyebb és biztonságosabb közlekedés érdekében történik.



 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk