https://kolorline.hu/KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK — Aszfaltozással folytatódik az Újkazinc városrész útrekonstrukciója

KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK — Aszfaltozással folytatódik az Újkazinc városrész útrekonstrukciója

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Néhány nap múlva, a tervek szerint április 11-én (csütörtökön) megkezdődik az Újkazinc városrészben indult útfelújítás leglényegesebb szakasza, az aszfaltozás. A munkálatok várhatóan április 17-ig (szerdáig) tartanak majd.

 

A Tóth Árpád úton befejeződő munkálatok után a kivitelező az Újkazinc városrészen folytatja a Kazincbarcikán zajló útfelújítások aszfaltozási szakaszát. Tájékoztatásuk szerint az 5 ütem megvalósítása 5 napot vesz majd igénybe.

Az I. ütemben a 26-os főút mellett párhuzamosan haladó Szemere Bertalan téren és Vasvári Pál téren zajlanak az aszfaltozási munkálatok április 11-én (csütörtökön).

A II. ütemben a Thököly és a Deák tér Tardona patakhoz közelebb eső szakaszán zajlik majd az út aszfaltozása április 12-én (pénteken).

A III. ütem munkálataira a hétvégét követően, április 15-én (hétfőn) kerül sor, a Thököly és a Deák tér másik oldalán, a Miskolchoz közelebbi szakaszon.

A IV. ütemben a Kazinczy és a Vasvári tér Tardona patak felé eső szakaszán aszfaltoznak a gépek április 16-án (kedden).

Az. V. ütemben a Vasvári és az Eötvös tér Miskolchoz közelebb eső útjának aszfaltozása történik majd április 17-én (szerdán).

A munkálatok miatt az érintett napokon és utakon az autósok reggel 07:00 és 18:00 óra között teljes lezárásra számítsanak, így sem a parkolók, sem a garázsok nem lesznek gépjárművel elérhetők. Oda csak reggel 07:00 óra előtt és 18:00 óra után lehet be- vagy kijutni.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kivitelező az autósok megértését és türelmét kéri, hiszen a beruházás éppen a gördülékenyebb és biztonságosabb közlekedés érdekében történik. 

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk