https://kolorline.hu/Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A jelenleg 32 férőhellyel üzemelő intézmény 2014-ben vált a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ tagjává. Az intézmény jelentős és megkerülhetetlen szerepet tölt be a város életében: az ide járó fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját és esélyegyenlőségét is segíti.

Ünnepelt a Kincsem Napközi, méghozzá nem is akármilyen kerek számot. Az intézmény 10 éve kapott helyet a KSZSZK intézményrendszerében. A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett, és jelenleg 32 férőhellyel rendelkező napköziben a szimpla hétköznapok során is a derű és a mosoly jellemző, ez alkalommal azonban még a megszokottnál is emelkedettebb volt a hangulat. Az ünnepségen Klimon István alpolgármester tartott köszöntőbeszédet az intézmény dolgozóinak és a fiataloknak. Ebben a gondozók munkáját éppúgy megköszönte, mint mindazt a kedvességet és szeretetet, amelyben odalátogatásai során részesül.  

István Zsolt, a KSZSZK igazgatója szintén kiemelte a napköziben jellemző pozitív hangulat jelentőségét. 

„Kollégákkal, munkatársakkal, ellátottakkal, szülőkkel, hozzátartozókkal a kezdetektől fogva jó viszonyt sikerült kialakítani, így jelenleg is az egyik ékköve az intézményrendszerünknek ez az ellátástípus” – mondta István Zsolt.

Az ünneplők először táncos fellépők műsorát láthatták, majd „varázslatokra” is sor került, amikor Neszádeli Gyula amatőr bűvészként szórakoztatta a közönséget. A születésnapról nem maradhatott el a kötelező torta sem, jelezve a kerek évforduló kiemelt jelentőségét.

 

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk