https://kolorline.hu/TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Újkazinc városrész

Április 17-től (szerdától) aszfaltmarás kezdődik az Újkazinc városrészben. Most az eddig kimaradt átvezető út szakaszos marásával folytatódik a beruházás. 

A munkálatok idejére az útvonalon megállni tilos táblák kerülnek kihelyezésre. Tekintettel arra, hogy ezen a szakaszon a parkolóhelyek az útburkolaton kerültek kialakításra, és azok felújítása is a beruházás része, így a munkálatok elvégzése miatt ott nem lehet majd parkolni.

Az ütemezést térképünk mutatja részletesen.




Paál László utca

Tervezetten szintén április 17-től(szerdától) lezárásra kerül a Paál László utca Mányoki Ádám és Barabás Miklós utcák közötti, mintegy 44 méter hosszú szakasza. Erre a beruházás keretében megvalósuló csapadékvíz-elvezető csatorna cseréje miatt van szükség.

A lezárás ideje alatt a Paál László utca páratlan oldalán, a 17. és 31. szám közötti ikerházak gépjárművel nem közelíthetőek meg, csak a páros oldalon található bérházak garázsaihoz lehet behajtani. A lezárás előreláthatólag 1 hétig tart.

Az esetleges kellemetlenségek miatt Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kivitelező kéri a közlekedők türelmét és megértését.



 

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk