https://kolorline.hu/TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Újkazinc városrész

Április 17-től (szerdától) aszfaltmarás kezdődik az Újkazinc városrészben. Most az eddig kimaradt átvezető út szakaszos marásával folytatódik a beruházás. 

A munkálatok idejére az útvonalon megállni tilos táblák kerülnek kihelyezésre. Tekintettel arra, hogy ezen a szakaszon a parkolóhelyek az útburkolaton kerültek kialakításra, és azok felújítása is a beruházás része, így a munkálatok elvégzése miatt ott nem lehet majd parkolni.

Az ütemezést térképünk mutatja részletesen.
Paál László utca

Tervezetten szintén április 17-től(szerdától) lezárásra kerül a Paál László utca Mányoki Ádám és Barabás Miklós utcák közötti, mintegy 44 méter hosszú szakasza. Erre a beruházás keretében megvalósuló csapadékvíz-elvezető csatorna cseréje miatt van szükség.

A lezárás ideje alatt a Paál László utca páratlan oldalán, a 17. és 31. szám közötti ikerházak gépjárművel nem közelíthetőek meg, csak a páros oldalon található bérházak garázsaihoz lehet behajtani. A lezárás előreláthatólag 1 hétig tart.

Az esetleges kellemetlenségek miatt Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kivitelező kéri a közlekedők türelmét és megértését. 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk