https://kolorline.hu/Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Kaits Róbert ügyvezető elmondta a Kolorline-nak, hogy már a Covid-idők óta készültek egy hasonló partnernapra, amit végül most sikerült megrendezniük. Be akarták mutatni ügyfeleiknek legutóbbi jelentős beruházásukat, amely működésük minden területét érintette, és az elsődleges épületfejlesztésen túl kiterjedt a technológiafejlesztésre, valamint a műszer- és eszközbeszerzésre is.

„Másik oldalról szerettük volna magunkat teljeskörűen, az összes szolgáltatásunkkal együtt bemutatni a jelenlévőknek” – ismertette Kaits Róbert.

A 35 éves Humán Kft. régi és új szolgáltatásainak fóruma

A Humán Kft. az egyik nagy amerikai számítástechnikai márkának nemcsak régi kereskedelmi, de kiemelt szervizpartnere is egyúttal.

„Alapvető tevékenységeink közé tartozik az informatikai hálózatok tervezése, kivitelezése  és üzemeltetése is” — közölte az ügyvezető.

A három és fél évtizedes kazincbarcikai vállalat szolgáltatásai az elmúlt két évben hálózatok mérésével és jegyzőkönyvszerű hitelesítésével bővültek. Ehhez professzionális ipari eszközöket szereztek be, így tudják már mérni a réz- és wifihálózatokat is teljeskörűen.

A partnernapon az eszközbemutatókon túl szó esett az elektromos autók töltéséről is. A résztvevők például megtudhatták, hogy az egyre több háztartásban jelenlévő elektromos autót egyszerű három fázisról is lehetséges működtetni a túltöltés veszélye nélkül. Egy speciális integrált eszköz méri a háztartás aktuális fogyasztását, és ehhez képest adja ki az autóra jutó optimális áramot. De más reformlehetőségeket is megismerhettek a partnernap résztvevői. Például olyan vezeték nélküli biztonsági rendszereket okosházhoz, amelyek lakásba telepített rendszereket üzemeltetnek és felügyelnek, így megállíthatják a vízszivárgást, és a levegő minőségét is ellenőrzik vagy figyelmeztetnek annak romlásáról akár telefonon is.

Egy kis Humán Kft. áttekintés

A Humán Kft. Kazincbarcika veterán cégei közé tartozik. Jogelődjét, a GMK-t 35 éve alapították.

A vállalat 2009 óta folyamatosan indul különböző pályázatokon. Legutóbb a Kazincbarcika Város Önkormányzata által meghirdetett KolorFundon nyertek 2 millió forint vissza nem térítendő támogatást, melyet a piacon egyedülálló eszközre fordítottak, a wifihálózat működési problémáinak felismeréséhez és megoldásához.

„Hozzánk köthető a B.-A.-Z. Vármegyei Főügyészség és a Kazincbarcikai Járásbíróság és Járási Ügyészség informatikai rendszerének vagy a Szalézi Rendház komplex informatikai-, biztonsági- és kamerarendszerének kivitelezése, az Egri Járási Ügyészség, Törvényszék és Járásbíróság városi és megyei szintű informatikai rendszerének kiépítése, de a 35 év alatt számtalan informatikai fejlesztésre kaptunk megbízást önkormányzatokban, más vármegyei ügyészségeken és városi bíróságokon is. Tavaly pedig sikerült a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház új, onkológiai intézetének egy általunk tervezett komoly informatika rendszert kivitelezni és beüzemelni” — foglalta össze eredményeiket az ügyvezető.

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk