https://kolorline.hu/Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Kaits Róbert ügyvezető elmondta a Kolorline-nak, hogy már a Covid-idők óta készültek egy hasonló partnernapra, amit végül most sikerült megrendezniük. Be akarták mutatni ügyfeleiknek legutóbbi jelentős beruházásukat, amely működésük minden területét érintette, és az elsődleges épületfejlesztésen túl kiterjedt a technológiafejlesztésre, valamint a műszer- és eszközbeszerzésre is.

„Másik oldalról szerettük volna magunkat teljeskörűen, az összes szolgáltatásunkkal együtt bemutatni a jelenlévőknek” – ismertette Kaits Róbert.

A 35 éves Humán Kft. régi és új szolgáltatásainak fóruma

A Humán Kft. az egyik nagy amerikai számítástechnikai márkának nemcsak régi kereskedelmi, de kiemelt szervizpartnere is egyúttal.

„Alapvető tevékenységeink közé tartozik az informatikai hálózatok tervezése, kivitelezése  és üzemeltetése is” — közölte az ügyvezető.

A három és fél évtizedes kazincbarcikai vállalat szolgáltatásai az elmúlt két évben hálózatok mérésével és jegyzőkönyvszerű hitelesítésével bővültek. Ehhez professzionális ipari eszközöket szereztek be, így tudják már mérni a réz- és wifihálózatokat is teljeskörűen.

A partnernapon az eszközbemutatókon túl szó esett az elektromos autók töltéséről is. A résztvevők például megtudhatták, hogy az egyre több háztartásban jelenlévő elektromos autót egyszerű három fázisról is lehetséges működtetni a túltöltés veszélye nélkül. Egy speciális integrált eszköz méri a háztartás aktuális fogyasztását, és ehhez képest adja ki az autóra jutó optimális áramot. De más reformlehetőségeket is megismerhettek a partnernap résztvevői. Például olyan vezeték nélküli biztonsági rendszereket okosházhoz, amelyek lakásba telepített rendszereket üzemeltetnek és felügyelnek, így megállíthatják a vízszivárgást, és a levegő minőségét is ellenőrzik vagy figyelmeztetnek annak romlásáról akár telefonon is.

Egy kis Humán Kft. áttekintés

A Humán Kft. Kazincbarcika veterán cégei közé tartozik. Jogelődjét, a GMK-t 35 éve alapították.

A vállalat 2009 óta folyamatosan indul különböző pályázatokon. Legutóbb a Kazincbarcika Város Önkormányzata által meghirdetett KolorFundon nyertek 2 millió forint vissza nem térítendő támogatást, melyet a piacon egyedülálló eszközre fordítottak, a wifihálózat működési problémáinak felismeréséhez és megoldásához.

„Hozzánk köthető a B.-A.-Z. Vármegyei Főügyészség és a Kazincbarcikai Járásbíróság és Járási Ügyészség informatikai rendszerének vagy a Szalézi Rendház komplex informatikai-, biztonsági- és kamerarendszerének kivitelezése, az Egri Járási Ügyészség, Törvényszék és Járásbíróság városi és megyei szintű informatikai rendszerének kiépítése, de a 35 év alatt számtalan informatikai fejlesztésre kaptunk megbízást önkormányzatokban, más vármegyei ügyészségeken és városi bíróságokon is. Tavaly pedig sikerült a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház új, onkológiai intézetének egy általunk tervezett komoly informatika rendszert kivitelezni és beüzemelni” — foglalta össze eredményeiket az ügyvezető.

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk