https://kolorline.hu/Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

Három korosztályból három-három csapat képviselte saját körzetét: a 2., 3. és a 4. korcsoportos fiúk, illetve a 3. és a 4. korcsoportos lányok. A verseny a Magyar Diáksportszövetség szabályai szerint történt. Egy véletlenszerű sorsolás döntötte el, hogy melyik csapat melyik ellenféllel mérkőzik meg. Gyors eligazítás után rögtön kezdődhetett a játék a döntőbe jutásért.

A múltban is eredményes kazincbarcikaiak továbbtündököltek. Mind a lányok, mind a fiúk győzelmet arattak a 3-4. korcsoportban, remek játékukkal dicsőséget hozva az iskolájuknak és a városunknak. A győztesek az elődöntőből továbbjutva Encsen, a vármegyei döntőben folytatták a megmérettetést.

Béres Csaba, a Kazinczy Ferenc Tagiskola testnevelő tanára és a kazincbarcikai testnevelő tanárok munkaközösségének vezetője szerint a helyi diáksportolók a múlt sikerei alapozva magabiztosan álltak szembe a kihívásokkal.

„Nem egy, nem két csapatunk lett országos bajnok vagy dobogós az elmúlt 30 évben – foglalta összes Béres Csaba. – Az országos döntőre rengeteg fiú- és lánycsapattal jutottunk el, sőt még a teremfutballban, a futsalban is ünnepelhettünk országos bajnok csapatot.”

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk