https://kolorline.hu/Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Áprilisban megkezdődött az 5. számú háziorvosi körzet Rózsa út 5. szám alatt található orvosi rendelőjének teljes körű felújítása. A munkálatok előreláthatóan 2024. szeptember végéig tartanak, ez idő alatt a zavartalan betegellátás érdekében az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet átköltözik a Május 1. út 13. szám alá, a volt Központi Ügyelet helyén kialakított orvosi rendelőbe.

Dr. Perjési Zsolt április 24-től a betegellátást a Május 1. út 13. sz. alatt végzi, ellentétes rendelési időben, az alábbi időbeosztás szerint:

Hétfő: 13:00 — 17:00
Kedd: 08:00 — 12:00
Szerda: 13:00 — 17:00
Csütörtök: 08:00 — 12:00
Péntek: 13:00 — 17:00


A rendelő telefonszáma változatlan marad, rendelési időn belül itt érhető el a háziorvos: 06 48 312 747

 

További híreink

Durván drágult a szabálytalan parkolás: tessék még jobban vigyázni!

Dátum: 2024. aug 12. 07:10

Egy augusztus 1-jétől érvényes új kormányrendelet sokkal nagyobb bírságokkal sújtja a szabálytalanul parkolókat. A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet figyelmezteti a lakosságot, hogy még körültekintőbbek legyenek, nehogy véletlenül tilosban parkoljanak. A tudatosan szabálytalankodók pedig nagyobbat kockáztató hazárdjátékosokká válnak mostantól.

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

KolorTV élőben

Programajánló

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Körúti Színház- Én és a kisöcsém

Sajóivánka, Rendezvénykatlan

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk