https://kolorline.hu/Kazincbarcikai siker a 6. Kassa-Miskolc Ultramarathonon

Kazincbarcikai siker a 6. Kassa-Miskolc Ultramarathonon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nem akármilyen kazincbarcikai sikerek is születettek a 6. Kassa—Miskolc Ultramarathonon. A BorsodChem Runners férfi ötös váltója rögtön a dobogó legfelső fokára állhatott fel, de szépen szerepeltek további egészben vagy részben kazincbarcikai formációk is.

Az április 20-i, szombati verseny korán reggel Kassáról rajtolt, majd Kékeden keresztül, Vizsolyon és Abaújszántón át, Szikszó és Sajóvámos érintésével érkeztek a futók a miskolci Városház tér célállomásra, négy különböző kategóriában, egyéniben, párosban, illetve öt- és tízfős női, férfi vagy MIX váltóban. 

A mintegy 117 km teljesítését több kazincbarcikai csapat is vállalta. Az ötfős férfi váltó kategóriájában három helyi csapat nevezett és eredményesen teljesített.

► Kategóriájukban dobogós legelső helyezettként 8 óra 24 perces eredménnyel a BorsodChem Runners futott be (tagjai: Dorkó Dániel, Piróth Donát, Szabó László, Ujlaki Viktor, Veres Iván és Móth Éva kerékpáros kísérő).

► Hetedik helyen végzett 9 óra 54 és fél perces „célszalag-átszakítási” idővel a Toodlers. melynek tagjai Bede Ernő, Bede Krisztián, Kovács Balázs, Nagy Gábor és Ónodi Gergely.

► A 15. helyet érték el a Kazincbarcikai Futók Egyesületének tagjai: Koszta Tibor, Kovács Krisztián, Pásztor Péter, Pásztor Zoltán, Sebő Lajos, 11 óra 18 perc alatt.

Rajtuk kívül az egyik páros csapat, a Zocsa Team a saját ligájukban harmadik helyen végzett. A két tag — Süveges Csaba és Szolyák Zoltán — közül az utóbbi futó de facto kazincbarcikai polgár. 

Kiemelendő még Ujlaki Viktor egyéni teljesítménye, amellyel berkült az all-star nevű fantáziacsapatba. Az időmérés ugyanis elkülönítette az egyes szakaszokat leggyorsabban teljesítő versenyrekordokat, és egy elméleti-eszményi all star csapathoz regisztrálta ezeket az eredményeket. Ebben összesítve is látható, hogy az egyes szakaszelsők együtt, mennyi idő alatt futották volna le az összesített távot. Számításaink szerint az all-starok egy csapatként alig kicsivel több, mint 7 óra alatt zavarták volna le a 116,3 kilométert.  

Gratulálunk minden szívós sportolónknak az eredményekhez!


Fotó: BorsodChem Runners - Facebook/Dorkó Dániel


Fotó: Toddlers


Fotó: Kazincbarcikai Futók Egyesülete


Fotó: Zocsa Team


 

További híreink

Durván drágult a szabálytalan parkolás: tessék még jobban vigyázni!

Dátum: 2024. aug 12. 07:10

Egy augusztus 1-jétől érvényes új kormányrendelet sokkal nagyobb bírságokkal sújtja a szabálytalanul parkolókat. A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet figyelmezteti a lakosságot, hogy még körültekintőbbek legyenek, nehogy véletlenül tilosban parkoljanak. A tudatosan szabálytalankodók pedig nagyobbat kockáztató hazárdjátékosokká válnak mostantól.

Mindaz, amit különösen fontos tudni a nyári véradásról

Dátum: 2024. aug 11. 08:10

A nyár a legkritikusabb időszak az életbe vágóan fontos véradási rendszer számára. A véradakozási hajlandóság a szabadságok, nyaralások csúcsidején tömegesen alábbhagy. Az egyébként rendszeres véradók sem feltétlenül gondolnak arra, hogy mások is éppen akkor tartanak spontán „véradási szünetet”, mint ők, így a vértartalék nyaranta drasztikusan csökken. Ennek orvoslására tudatos, proaktív véradói részvételre van szükség.

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

KolorTV élőben

Programajánló

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Flash Táncstúdió: Tánc a városban

Kazincbarcika, Fő tér

Vidám nyáresti kerti muzsika

Kazincbarcika, Avilai Nagy Szent Teréz római katolikus templom kertje

Körúti Színház- Én és a kisöcsém

Sajóivánka, Rendezvénykatlan

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk