https://kolorline.hu/Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Kazincbarcika látképében jelentős friss fejlesztést jelent 19 új modern, fedett buszmegálló. Különösen fontos volt ez a kórház mögötti területen, ahol a betegek korábban gyakran fedél nélkül várták a buszt.

Buszmegálló-fejlesztések lakossági igények mentén

Dr. Pásztor Gábor önkormányzati képviselő szerint az új megállók kialakításánál és a meglévők modernizálásánál, ahol csak lehetett, a lakosság és az utazóközönség visszajelzéseit, igényeit figyelembe véve valósították meg a fejlesztést.

„A körzetemben élőkkel beszélgetve azt tapasztalom, hogy nagyon örülnek ezeknek a buszmegállóknak, melyek remélem, sokáig ilyen szép állapotban maradnak, mint most újkorukban” — mondta dr. Pásztor Gábor.




Városvezetői bátorítás a fejlesztési javaslatok megosztására

A városvezetés nyitott a javaslatokra és folyamatos fejlesztésre törekszik, így például a Gábor Áron utca kereszteződésében és a Klapka György útnál is napirenden van az autóbuszmegállók cseréje. 

Klimon István alpolgármester is mindenkit arra biztat, hogy nyugodtan adja át az észrevételeit, visszajelzéseit akár elektronikus formában, akár személyesen, bárhol találkoznak.

„Ma pont a Gábor Áron úti buszmegálló cseréjét javasolta nekem egy Herbolyán élő hölgy, és megnyugodott amikor mondtam, hogy ez folyamatban van” — árulta el az alpolgármester.




A buszmegállókon túl új Kolorcity-szemetesekkel bővül a város

A környezetvédelem is fontos szempont a fejlesztéseknél, amit az új, nagyjából 20 Kolorcity logóval díszített hulladékgyűjtő edényzet képvisel nemcsak az új buszmegállókban, hanem jól észrevehetően a város egyéb forgalmas pontjain is. Klimon István és a városvezetés bízik benne, hogy ezek csak tovább fogják csökkenteni a szemét mennyiségét, és még jobban ösztönzik majd a lakosokat a tiszta környezet megőrzésére.



 

További híreink

Tájékoztatás áramszünetről

Dátum: 2024. máj 15. 15:06

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez, amely május 21-22-én napközben néhány utcában Kazincbarcikán áramszünettel jár.

Tapsorkán kísérte a zenei gálát a Kodályban!  

Dátum: 2024. máj 15. 14:25

Nagy sikerrel zárult a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola tanévzáró zeneművészeti gálája május 13-án. A többféle felállásban fellépő növendékek azt mutatták meg, mennyit fejlődtek az elmúlt tanév során.

Gyermeki vetélkedődöntő és kiállítás a Zöld Völgy hulladékudvarában 

Dátum: 2024. máj 14. 13:00

A Tiszta Forrás Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Természetfürkésző Játékot rendezett a Kazincbarcikai Tankerületi Központhoz tartozó iskolásoknak. A döntőbe jutott gyerekeket a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Sajókazai Hulladékkezelő Centrumába vitték a sorsforduló döntő következő fordulóját lejátszani, és egyúttal tanulmányi túrán részt venni.

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

KolorTV élőben

Programajánló

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk