https://kolorline.hu/Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Rendkívül aktívak voltak a Kazincbarcikai Összevont Óvodák pedagógusai és csemetéi a múlt héten, hiszen az Ovis gálát megelőző napon egy óvodai kiállításra is sor került. A jeles alkalomból kicsik és nagyok a Don Bosco Sportközpont aulájában gyűltek össze, hogy együtt tekintsék meg az ovisok alkotásait. 

A megnyitót egy rövid, de annál kedvesebb műsor tette teljessé, ennek során az apróságok verstudásukról adtak számot. A közönség sorait alkotó családtagok ezután valamennyien a remekművek előtt tolongtak, hogy a gyerekek büszkén mutathassák meg, melyik az ő művük. 

Liptákné Gergely Valéria, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetőjének megnyitó beszédéből azt is megtudtuk, hogy a kiállítás a város 70. születésnapjának témájában szerveződött. 

„Az ovisok egy 2-3 hetes időszak alatt nyertek ihletet a kiállított darabok elkészítéséhez — mesélte Liptákné Gergely Valéria a Kolorline-nak. — Meglátogatták a város intézményeit, épületeit, a falfestményeket, a szobrokat, majd az óvodapedagógusok segítségével munkához láttak.” 

Mivel a Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodájában kiemelt művészeti nevelés folyik, nem csoda, hogy a kiállított képek nagy sikert arattak. A kicsik által alkotott művek kiválóan tükrözték vissza Kolorcity hangulatát és színeit, így szülő és csemete egyaránt büszkén térhetett haza a kiállításról. 


További híreink

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

Új játszóeszközök Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 16. 22:13

A kazincbarcikai játszóterek látványos újításon estek át. Szerdán délután három téren is kis ünnepség keretében adták át az új elemeket. A Derkovits téri játszótéren grandiózus játszóvár és hinta, az Árpád fejedelem téren új hinta, a Radnóti Miklós téren pedig új játszóvár várja mostantól a gyerekeket. Az átadáson kézműves foglalkozás várta a kicsiket, akik szuperhősökkel is találkozhattak.

Tájékoztatás áramszünetről

Dátum: 2024. máj 15. 15:06

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez, amely május 21-22-én napközben néhány utcában Kazincbarcikán áramszünettel jár.

Tapsorkán kísérte a zenei gálát a Kodályban!  

Dátum: 2024. máj 15. 14:25

Nagy sikerrel zárult a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola tanévzáró zeneművészeti gálája május 13-án. A többféle felállásban fellépő növendékek azt mutatták meg, mennyit fejlődtek az elmúlt tanév során.

KolorTV élőben

Programajánló

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk