https://kolorline.hu/Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Május 8-tól ismét élvezhető lesz a víz, a fény és a zene fantasztikus összjátékát kínáló szökőkút vízijátékshow-ja a kazincbarcikai Fő téren. A tavaszi menetrend szerint péntektől vasárnapig csodálható majd meg a látványosság, ami újításokban sem szűkölködik majd.

A városlakók és a turisták által egyaránt kedvelt vízijátékshow 2019 októberében kezdte meg működését a Fő téren. Azóta a 2020-as covidos évet kivéve minden esztendőben tavasztól őszig élvezhető a színes látványosság. 

A víztisztító rendszer idei karbantartása megtörtént, így május 8-án (szerdán) újraindul a számtalan variációval működő vízijátékshow. A 30 köbméter vizet 50 egyedi és programozható fúvóka emeli ismét a magasba, hogy 54 egyedileg vezérelt lámpa fénye tegye még csodásabbá a magasba emelkedő vízoszlopokat. 

A városlakók a visszajelzések szerint már várják az esti kikapcsolódásként szolgáló látványosságot. Az általunk megkérdezett kazincbarcikaiak közül többen is azt mondták, hogy rendszeres nézőik a szökőkút programjának.

Dr. Makkai Orsolya, Kazincbarcika alpolgármestere is úgy látja, hogy a városlakók egyik legkedveltebb látványossága a vízijátékshow, amit beüzemelése óta több tízezren megnéztek már. 

„A tavaszi menetrendben péntektől vasárnapig működik majd a szökőkút, nyáron pedig a hétvégék mellett hétköznaponként is meg lehet tekinteni a zenés-fényjátékos show-t. A több mint 20 dalból álló zenei repertoár is bővül, a lakosság által kedvelt korábbi zenék megtartása mellett” — hangsúlyozta az alpolgármester.

Dr. Makkai Orsolya hozzátette: a szökőkút működésével kapcsolatban is várja a városvezetés az itt élők javaslatait és visszajelzését.


 

További híreink

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk