https://kolorline.hu/Duplán első a KVSE atlétika szakosztálya

Duplán első a KVSE atlétika szakosztálya

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sikeresen szerepelt a KVSE atlétika szakosztálya a Kölyökből Atléta program régiós csapatversenyén. Két korosztály is az első helyen végzett, így hamarosan az országos döntőben mérettetnek meg.

Az U10-es és az U12-es korosztály számára hozott büszke dicsőséget április végén a Kölyökből Atléta program Miskolcon rendezett régiós csapatversenye. A KVSE fiatal atlétái első helyezésükkel kivívták az országos döntőben való indulás jogát, melyet június 15-én Székesfehérváron rendeznek.

U10-es csapat
Fenyvesi Liliána, Pápai Petra, Simon Soma, Szala Flóra, Laczkó Anita, Szőgyőr Bence, Balogh Bíborka, Tátrai Zsombor

 

U12-es csapat
Gór Lilien, Gyöngyösi Rozália, Bencs Benedek, Huszti Elena, Szabon Barbara, Pálfi Dorka Natasa, Varga Bálint, Lukács Olívia


Felkészítőjük: Tóthné Szepesi Éva

Indexkép: KVSE atlétika szakosztály

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk