https://kolorline.hu/Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Május 29. és június 1. között 70+3 órában nonstop sportolást szervez rekordkísérlettel összekapcsolva a Kazinczy-Kertvárosi Általános Iskola Sportegyesülete. Ez lesz az idén 70 éves Kazincbarcika 70+3 órás sportrekord-kísérlete.

Fantasztikus rekordkísérletre készül a Kazinczy-Kertvárosi Általános Iskola Sportegyesülete május 29. és június 1. között. A 70+3 órás sportprogram 70 féle versenyszámot kínál a regisztrálóknak. A Kazinczy iskola tanulói és pedagógusai ezzel szeretnék még színesebbé tenni a Kazincbarcika 70. születésnapjára rendezett műsorok sokaságát. Amennyiben az ingyenes programot siker koronázza, akkor új rekordot állítanak fel a résztvevők. 

Az esemény május 29-én (szerdán) 08:00 órától a kihívás napján indul, és június 1-jén (szombaton) 09:00 órakor fejeződik be. A sportprogramok különböző helyszíneken óránkénti/kétóránkénti váltással folytatódnak.


Az első napon például lehet majd aerobikozni, streetballozni, atletizálni, modellezni, rollerezni, úszni.


A második napon többek között focira, röplabdára, kártyára, éjszakai futásra, sakkra, tollaslabdára, vízilabdára és úszásra várják a szervezők a jelentkezőket.


A harmadik napon lesz éjszakai túra, fitnesz, erőemelés, falmászás, kerékpározás, birkózás, teke és kosárlabda.


A negyedik napon a kézilabda, a horgászat, a terepkerékpár és egy záró zumba közül választhatnak azok, akik szeretnének csatlakozni a kihíváshoz.


A helyszínekről, időpontokról és a regisztrációról ITT tudható meg minden.

Az érdeklődők előzetes regisztráció alapján, a szabad helyek függvényében kapcsolódhatnak azokhoz a sportágakhoz, amelyek mindenki számára nyitottak.

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk