https://kolorline.hu/Kölyök atlétikaverseny Kazincbarcikán

Kölyök atlétikaverseny Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KVSE atlétika szakosztálya a napokban rendezte meg a tanév utolsó Kölyök atlétikaversenyét. Az U10-es és az U12-es korosztály megmérettetése jó hangulatú lezárása volt az idei küzdelmeknek.

Kölyök atlétikaversenyt rendezett a KVSE atlétika szakosztálya a Kazinczy Ferenc Tagiskola tornacsarnokában. Az U10-es és az U12-es korosztályban 7 csapat mérte össze tudását váltófutásokban, távolugrásban és medicinlabda-dobásban.

Az U10-es korosztályban a KVSE „A” és „B” csapata közé ékelődött a dobogón a Dózsa György Tagiskola, míg a 4. helyezett az Ádám Jenő Tagiskola csapata lett, a Kazinczy kis elsősei előtt. Az U12-esek versenyében 2 kazinczys csapat küzdött egymással.

Eredmények:

U10

1. KVSE kölyök csapat "A"
2. Dózsa György Tagiskola
3. KVSE kölyök csapat "B"
4. Ádám Jenő Tagiskola
5. Kazinczy Ferenc Tagiskola 1. osztály

U12

1. Kazinczy Ferenc Tagiskola Piros csapat
2. Kazinczy Ferenc Tagiskola Kék csapat

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk