https://kolorline.hu/Ismét jövedelmező lehet a diákoknak a nyár Kazincbarcikán

Ismét jövedelmező lehet a diákoknak a nyár Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kihirdette Kazincbarcika Város Önkormányzata a diákmunkára való jelentkezést. A feltételeknek megfelelő fiatalok júliusban és augusztusban dolgozhatnak napi 4 órában az önkormányzati cégekben, intézményekben, valamint a polgármesteri hivatalban. Egy havi munkáért több mint nettó 108 ezer Ft fizetést kapnak.

A 16 és 25 év közötti diákok számára indít nyári munkalehetőséget Kazincbarcika Város Önkormányzata — jelentette be Szitka Péter polgármester. A lehetőséggel a helyben lakó és a Kazincbarcikai járásban élő fiatalok élhetnek. A programban résztvevőknél kitétel, hogy kérniük kell a Kazincbarcikai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán a nyilvántartásba vételüket.

A munka két turnusból áll: július 1. és 31. között, valamint augusztus 1. és 31. között. Munkát csak az vállalhat, aki az általa kiválasztott hónapot végig tudja dolgozni. A diákoknak napi 4 óra a munkaidejük, és 2 nap szabadság is jár majd nekik.


Keresetük bruttó 133.400 Ft, nettó 108.721 Ft lesz.
 

 

„Szeretnénk, hogy a fiatalok, akik hozzánk jönnek dolgozni, megismerjék a város működését, önkormányzati rendszerét” — hangsúlyozta Szitka Péter polgármester.

Ezt a következő önkormányzati cégekben, intézményekben, illetve a Polgármesteri Hivatalban sajátíthatják el a diákok:

⇒ Kazincbarcikai Összevont Óvodák
⇒ Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ
⇒ Egressy Béni Városi Könyvtár
⇒ Polgármesteri Hivatal — Gazdálkodási Osztály
⇒ Polgármesteri Hivatal — Jegyzői Titkárság
⇒ Polgármesteri Hivatal — Városüzemeltetési Osztály
⇒ Polgármesteri Hivatal — Polgármesteri Iroda
⇒ Barcika Art Nonprofit Kft.
⇒ Barcika Park Nonprofit Kft.

Idén összesen 120 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy valamely intézményben munkát vállalhasson a 2 nyári hónap egyikében.

Kazincbarcika Város Önkormányzata június 12-től várja a jelentkezéseket mindamellett, hogy a Járási Hivatalban csak június 17-től lehet regisztrálni. A felvételt nyert diákok értesítése június 21-ig megtörténik, míg azok, akik idén nem tudnak élni ezzel a lehetőséggel, ők június 26-ig kapnak visszajelzést az elutasításról.

A diákmunkával kapcsolatos részletek ITT olvashatóak, és ugyaninnen tölthető le a jelentkezési űrlap, valamint az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat is.


Az online jelentkezés határideje: 2024. június 19. 18:00

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk