https://kolorline.hu/Forgalmirend-változás a temetőnél

Forgalmirend-változás a temetőnél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A közelgő mindenszentek és halottak napja miatt október 25-től (péntektől) változik a kazincbarcikai temetőnél a forgalmi rend. Az arra közlekedők a szabályok betartásával, óvatosan közlekedjenek.

Október 25-től (péntektől) a Jószerencsét út temető oldali útszakaszán, a Hajcsár úti elágazástól a temető bejáratáig tartó külső forgalmi sáv ideiglenesen parkolóvá alakul. Az úttesten úgynevezett ferde vagy halszálkás parkolási rend kerül bevezetésre az ideiglenes parkoló minél nagyobb befogadóképességének elérése érdekében. 

Kazincbarcika Város Önkormányzata felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az úttest és a gyalogút (vagy járda) közötti füves terület parkolási célra NEM használható.

A várható nagy forgalom miatt a közlekedés fenntartása érdekében a Jószerencsét út temetőbejárat előtti átvezető szakasza lezárásra kerül. 

A temetőbe érkezők tartsák be a parkolásra vonatkozó előírásokat, és vigyázzanak saját, illetve más közlekedők biztonságára!



 

További híreink

Aláírták a támogatásról szóló dokumentumot a KolorFund nyertes pályázói

Dátum: 2024. okt 27. 11:25

Ünnepélyesen is aláírták szerződéseiket az idei KolorFund nyertes pályázói. A helyi mikro- és kisvállalkozásokat támogató pályázati alapot több mint 10 évvel előtt hívta életre Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az innovatív ötletet néhány évnyi szünet után tavaly hirdette meg újra a városvezetés, és olyan sikeres volt a vállalkozások körében, hogy 2024-ben újra kiírták.

Őszi városkertészi munkák — avartalanítás, fa-, cserje- és virágültetés

Dátum: 2024. okt 26. 18:00

Az őszi időszak beköszöntével aktívan dolgoznak a város zöldfelületeinek rendbetételén a Barcika Park Kft. munkatársai. Az örökös cél maradt, ami eddig is volt, hogy a városlakók minél szebb és élhetőbb környezetben tölthessék mindennapjaikat. Molnár Pétertől, a város főkertésze foglalta össze a Kolorline-nak, hogy mi mindennel kívánják ezt elérni, és hogyan készülnek a jövő évi zöld szezonokra.

Dupla ünneplés a Deák Ferenc iskola 70. születésnapján

Dátum: 2024. okt 26. 12:21

Kétféleképpen is méltón ünnepelte a Kazincbarcikával egykorú Ózdi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola a 70. születésnapját. Az intézményben október 25-én helytörténeti kiállítást nyílt, és egy markánsan kreatív szobrot is felavattak az iskola udvarán.

Közmeghallgatás

Dátum: 2024. okt 26. 02:12

Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 4-én közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatalban. A kérdések és javaslatok már benyújthatóak a cikkben megjelölt módon.

KolorTV élőben

Programajánló

Az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör alkotásainak kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk