Kazincbarcika

Ebből a „csatából” is győztesen kell kikerülni

Dátum: 2020. ápr 09. 10:00

A kazincbarcikai Yellow Angels szurkolói csoport szintén csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amit a rajongók tábora országszerte indított az egészségügyben dolgozók megsegítésére.

Jegyzet – Nem csak hétköznapi hősök – Kazincbarcikán is szól a taps

Dátum: 2020. ápr 08. 18:50

„Az igazi hős nem Superman vagy Batman a csoda ott él benned és bennem” – ismerős dallamok szűrődnek be az autóm résnyire lehúzott ablakán, miközben a heti egy bevásárlásom helyszínére igyekszem. Kedd este pontban 20:00 óra van, a Kazinczy tér irányába kanyarodom, sokfelé cikáznak a gondolataim.

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. április 8.

Dátum: 2020. ápr 08. 15:30

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmüket, hogy a kellemes, tavaszi időjárás ellenére kerüljék a csoportosulásokat, zárt és nyílt légtérben is szigorúan tartsák a 1,5-2 méteres távolságot!

Maradjon otthon! – Segítse rendelésével a helyi vállalkozókat!

Dátum: 2020. ápr 08. 15:05

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy leghatékonyabb védekezés a koronavírus-fertőzés ellen, ha otthon maradunk. Természetesen, akinek dolgozni kell járni, az nem teheti meg, hogy minden percét a saját környezetében töltse, de mindannyiunk felelőssége, hogy minimálisra csökkentsük a fizikai kontaktust azzal, hogy csupán az elengedhetetlen ügyintézések miatt megyünk ki a lakásunkból.

Taxisok a védekezésért

Dátum: 2020. ápr 07. 19:03

Páratlan kezdeményezést indítottak a magyar taxisok mindazoknak az egészségügyi dolgozóknak – elsősorban orvosoknak ás ápolóknak – akik oroszlánrészt vállalnak a koronavírus-fertőzés elleni harcban. A fővárosi taxisok hozták létre a „Taxisok a védekezésért” nevű csoportot, amelyhez számosan csatlakoztak az ország különböző részeiből. A felhívásra a Kazincbarcikán működő taxisok közül is jelentkeztek.

Szabad városok polgármestereinek nyilatkozata

Dátum: 2020. ápr 07. 17:09

Mindannyian tudjuk: a koronavírus-járványt és a nyomában fellépő társadalmi-gazdasági válságot csak nemzeti összefogással tudjuk legyőzni. Az önkormányzatok eddig fontos részesei voltak ennek az összefogásnak. Erejüket megfeszítve látták el a védekezésben rájuk hárult feladatokat – érdemi központi segítség nélkül.

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. április 7.

Dátum: 2020. ápr 07. 16:08

Helyzetjelentés: A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Edelényi Járási Hivatal tájékoztatása alapján Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 42 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 1 fő.

A pedagógiai szakszolgálat tájékoztatása új szolgáltatásokról

Dátum: 2020. ápr 07. 14:04

A B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye krízis telefonvonalat működtet klinikai szakpszichológus elérhetőségével, valamint pszichológus kollégáik online formában továbbra is elérhetők, régi és új klienseik számára egyaránt!

Fogászati ügyelet az ünnepek ideje alatt

Dátum: 2020. ápr 07. 11:40

A Húsvéti ünnepek alatt a fogászati ügyeleti rend nem változik.

A TriKolor Sportklub is csatlakozott az adakozók közé

Dátum: 2020. ápr 06. 13:38

A TriKolor Kazincbarcikai Triatlon Sportklub csatlakozva a Kazincbarcikai Önkormányzat felajánlásához, mosószert és öblítőt ajándékozott a Kazincbarcikai Mentőállomás munkatársai számára a múlt hét folyamán.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk